Libnet.ro
UNICEF

00:06

Alocatii 2020. Ce schimbari majore le pregateste ministrul Muncii romanilor

Playtech Playtech,
Alocatii 2020. Ce schimbari majore le pregateste ministrul Muncii romanilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost luata o decizie de catre liberali cu privire la alocatiile pentru copii, insa a fost analizata varianta ca acestea sa fie acordate sub forma unorvouchere, care sa fie utilizate numai in interesul copiilor. Liderul PNLa adaugat ca si in alte tari exista un astfel de model. continuă pe Playtech

ALOCATII 2020. Ministrul Muncii a pus gand rau alocatiilor. Violeta Alexandru planuieste sa nu mai ofere bani

Anunt bomba, facut de ministrul propus pentru portofoliul muncii, Violeta Alexandru! .

SCHIMBARI majore la ANTENA 1! Andreea Berecleanu, iNLOCUITA! NU o sa vina sa credeti cine va prezenta OBSERVATORUL

Schimbari majore la Antena 1! Andreea Berecleanu ar urma sa fie inlocuita de la pupitrul Observatorului. in locul ei ar veni chiar Sandra Stoicescu. Unul dintre motivele acestei schimbari ar fi ca Andreea.

SCHIMBARI majore la ANTENA 1! Andreea Berecleanu, iNLOCUITA! NU o sa va vina sa credeti cine va prezenta OBSERVATORUL

Schimbari majore la Antena 1! Andreea Berecleanu ar urma sa fie inlocuita de la pupitrul Observatorului. in locul ei ar veni chiar Sandra Stoicescu. Unul dintre motivele acestei schimbari ar fi ca Andreea.

Anuntul facut de Politia Romana, la luni bune de la disparitia Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu. Cazul Caracal a provocat schimbari majore

Liviu Vasilescu ocupa de acum titulatura de sef al Politiei Romane. Acesta este fost sef al Directiei de Operatiuni Speciale si s-a luptat pentru postul actual cu Bogdan Despescu, cel care a mai fost in fruntea institutiei. Anuntul facut de Politia Romana, la luni bune de la disparitia Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu Seful Politiei .

Pensii 2020. Ministrul Muncii nu renunta la interzicerea cumulului pensie-salariu. Violeta Alexandru vine cu o alta lege in Parlament

Pensii 2020. Ministrul Muncii nu renunta la interzicerea cumulului pensie-salariu. Violeta Alexandru a anuntat ca va veni cu o alta lege in Parlament, dupa ce Curtea Constitutionala a respins proiectul initial. Judecatorii CCR nu au respins interzicerea cumului pensie-salariu, ci doar forma legii care a trecut de Parlament. De altfel, sapte dintre cei noua magistrati se afla in situatia de a incasa ambele indemnizatii, cu venituri de peste 10. 000 de euro pe luna.

Ministrul Muncii le recomanda viitorilor pensionari sa-si depuna dosarul cu cel putin jumatate de an inainte

Ministrul Muncii Violeta Alexandru le recomanda viitorilor pensionari sa-si depuna dosarul cu cel putin jumatate de an inainte, din cauza ca exista anumite probleme in sistem.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Pensiile vor creste, sumele sunt prevazute in buget

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, intrebata daca se va respecta actuala lege si se va majora punctul de pensie cu 40% de la 1 septembrie, ca actul normativ este in vigoare si rolul ei este sa-l puna in aplicare, scrie Hotnews. ro .

Ministrul Muncii, intrebat cate CET-uri asigura alimentarea cu agent termic in Bucuresti

Violeta Alexandru, ministrul desemnat al Muncii, a fost intrebata, miercuri, in Comisiile reunite de munca si egalitate de sanse, care este forma sub care este livrat agentul termic in Bucuresti si cate CET-uri asigura alimentarea cu caldura pentru locuitorii Capitalei.

Violeta Alexandru: Parintii mai joaca si la pacanele din banii de alocatii. Acestea TREBUIE sa ajunga la copiii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sustine ca este necesara gasirea unei variante pentru acordarea alocatiilor, astfel incat sa existe o siguranta ca banii sunt folositi in interesul copiilor si nu pentru alta cheltuieli, cum ar fi jocul la pacanele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2057 seconds )