Libnet.ro
UNICEF

23:01

Black Friday 2018 la eMAG: ce produse vor fi la oferta in acest an si cum se pregateste magazinul de cea mai importanta zi

Adevărul Adevărul,
Black Friday 2018 la eMAG: ce produse vor fi la oferta in acest an si cum se pregateste magazinul de cea mai importanta zi

EMAG a pregatit reduceri de 220 de milioane de lei si cea mai mare oferta de produse pentru clienti de Black Friday, pe 16 noiembrie. eMAG si cei peste 6. 000 de selleri din Marketplace participanti in promotie pun la dispozitia clientilor 3 milioane de produse pentru ziua cu cele mai multe reduceri din an. continuă pe Adevărul

eMAG Black Friday 2018: Ce produse vor fi la reducere anul acesta

Black Friday 2018 la eMAG va avea loc pe 16 noiembrie, iar cumparatorii isi vor putea alege produsul dorit din peste 3 milioane de produse, cu 50% mai multe fata de anul anterior, si estimeaza vanzari de 400 de milioane de lei.

Black Friday 2018 la eMAG: toate cifrele care te intereseaza

EMAG a tinut clasicul eveniment de detaliere a Black Friday 2018, iar cu aceasta ocazie am aflat si cateva cifre relevante, atat despre trecut, cat si despre viitorul din saptamana.

Black Friday 2018: eMAG promite reduceri medii de 35% pe 16 noiembrie. Iulian Stanciu, despre variatiile de preturi din aceste zile: Comertul online este dinamic, la unele produse pretul se schimba de 10 ori pe zi

EMAG va organiza Black Friday 2018 pe 16 noiembrie si se asteapta la vanzari totale de 400 milioane lei, reducerea medie promisa fiind de 35%. Televizorul este cel mai dorit produs anul acesta, spune Iulian Stanciu, seful companiei, adaugand ca vor fi 76. 000 de smartphone-uri si 20. 000 de laptop-uri in oferta, pe langa 50. 000 de TV-uri. Stanciu spune ca sunt normale variatiile mari de pret la unele produse de la o zi la alta, fiindca retailul online este mult mai dinamic decat cel clasic.

INFOGRAFIC Topul preferintelor romnilor pentru Black Friday 2018

In topul preferintelor romanilor care vor face cumparaturi de Black Friday 2018 se afla produsele electrocasnice si electronice. Ce alte produse isi doresc romanii si cati bani vor sa cheltuie.

Black Friday 2018: Ce telefon de la Samsung merita sa iti cumperi in acest an

A mai ramas aproape o saptamana pana la Black Friday 2018 si, fara indoiala, te gandesti deja la produsele la reducere pe care vrei sa ti le achizitionezi in acest an. Daca te-ai hotarat asupra unui telefon nou, poti incerca unul dintre modelele recente de la Samsung, care vor fi, mai mult ca sigur, reduse consistent de Black Friday.

Black Friday 2018: Reduceri la carti, lenjerie, produse naturiste

Libris. ro , Vegis. ro , EduClass. ro , SevenSins. ro , FabricadeMagie. ro si Complice. ro anunta ofertele de Black Friday 2018, cu incepere de pe 16 noiembrie. Reducerile de Black Friday ajung pana la 90%.

Black Friday 2018: pe 16 noiembrie, 3 milioane de produse in oferta si reduceri totale de 220 de milioane de lei

EMAG a pregatit reduceri de 220 de milioane de lei si cea mai mare oferta de produse pentru clienti de Black Friday, pe 16 noiembrie. eMAG si cei peste 6. 000 de selleri din Marketplace participanti in promotie pun la dispozitia clientilor 3 milioane de produse pentru ziua cu cele mai multe reduceri din an.

ECCO Shoes lanseaza oferta de Black Friday 2018

Brandul danez de incaltaminte si accesorii din piele ECCO organizeaza pentru cel de al saselea an consecutiv Black Friday in Romania. Cu un portofoliu larg de produse si o istorie de reduceri negre, ECCO da startul.

Black Friday 2018: Ce cumpara online romanii si care va fi cresterea din acest an a vanzarilor

PayU Romania estimeaza ca editia de Black Friday de anul acesta va aduce o crestere cu 30% a valorii tranzactiilor online comparativ cu anul trecut, ajungand la peste 243 milioane lei.

Black Friday 2018: Valoarea tranzactiilor online va creste cu 30%. Ce cumpara romnii

Editia de Black Friday de anul acesta va aduce o crestere cu 30% a valorii tranzactiilor online comparativ cu anul trecut, ajungand la peste 243 milioane lei, potrivit estimarilor unui dintre cei mai mari procesatori de plati din Romania. Ce vor cumpara romanii din magazinele online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )