Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cand se lanseaza cel mai nou iPhone si cum va fi fata de iPhone 11?

Playtech Playtech,
Cand se lanseaza cel mai nou iPhone si cum va fi fata de iPhone 11?

Apple pregateste un telefon nou, mai ieftin decat iPhone 11. Cel putin asta indica toate zvonurile din ultimele luni. iPhone 9 ar fi numele, desi cel mai probabil nu ramane. Acum avem si-o. continuă pe Playtech

Courtyard Bucharest Floreasca, Cel mai nou hotel deschis in zona de business a Capitalei

Cel mai nou hotel deschis in zona de business a Capitalei, Courtyard Bucharest Floreasca, a incheiat.

IN ULTIMUL TRIMESTRU DIN 2019 FATA DE CEL PRECEDENT Romania - printre tarile cu cel mai semnificativ avans economic din UE

Romania, Lituania si Ungaria au inregistrat cel mai semnificativ avans economic in randul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, in trimestrul al patrulea din 2019 comparativ cu precedentele trei luni, arata estimarea preliminara publicata vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cosmin Contra, ce onoare: Romanul va fi implicat in cel mai nou proiect din Liga Campionilor

Fostul selectioner ramane in atentia forului european datorita CV-ului sau impresionant ca jucator. Acum, el se va afla intr-o companie selecta.

Ministrul Transporturilor: Licitatia pentru cel mai lung tunel din Romania, in Salaj, va avea loc in luna mai. Proiectul este estimat la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania, cu o lungime de aproape trei kilometri, ce urmeaza a fi facut pe traseul din Salaj al Autostrazii Transilvania, are o valoare estimata la 1,28 miliarde de lei, realizarea lui urmand a fi scoasa la licitatie cel mai probabil in luna mai.

Cel mai bogat om de pe planeta va fi finanta cu o suma record activitatile de combatere a schimbarilor climatice. Despre ce cifra este vorba

Jeff Bezos, directorul general executiv al companiei Amazon si totodata cel mai bogat om din lume, a pregatit suma de zece miliarde de dolari pentru finantarea cercetatorilor, a activistilor, organizatiilor.

webPR: Start la inscrieri pentru Global Legal Hackathon 2020, cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume

Au inceput inscrierile la Global Legal Hackathon GLH) Romania, cel mai mare hackathon juridic din lume, ajuns la cea de-a treia editie. Evenimentul se desfasoara simultan in perioada 6-8 martie 2020 in peste 40 de orase din 25 de tari de pe tot globul. Pentru Romania, noutatea editiei este aceea ca GLH se va desfasura atat in Bucuresti, la Mindspace Pipera, cat si la Iasi, la FabLab.

Dumitru Comanescu, bucuresteanul desemnat oficial al treilea cel mai varstnic barbat de pe planeta

Dumitru Comanescu este un fost inginer agronom din Bucuresti cu o poveste de viata fabuloasa. insa ceea ce i-a adus recunoasterea mondiala este faptul ca a ajuns la varsta de 111 ani si trei luni, devenind astfel al treilea cel mai varstnic barbat in viata din lume.

Lidl majoreaza veniturile in companie: cel mai mic venit mediu lunar va fi 2.500 de lei net

Lidl anunta ca incepand cu 1 martie 2020, cel mai mic venit brut oferit de retailer in Romania va avea o medie lunara de peste 4. 000 de lei brut, adica aproximativ 2. 500 de lei net. Compania extinde pachetul de beneficii si compensatii pentru toti.

Un bucurestean, al treilea cel mai longeviv barbat al planetei. Ce varsta are Dumitru Comanescu

Dumitru Comanescu a reusit sa traiasca mai mult decat si-ar imagina unii din ziua de azi. Acesta a fost declarat al treilea cel mai batran barbat din lume de Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Cati ani are acesta si cum a fost viata lui? Dumitru Comanescu, .

Orban: Alegerile locale vor fi, cel mai probabil, pe 14 iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca alegerile locale vor avea loc, cel mai probabil, pe data.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )