Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cat de inutil e invatamantul romanesc pentru elevii pe care ii pregateste

Playtech Playtech,
Cat de inutil e invatamantul romanesc pentru elevii pe care ii pregateste

Invatamantul romanesc are fara doar si poate multe lacune, iar incompetenta acestuia este vizibila intr-un raport recent al Bancii Mondiale. Potrivit acestuia, din cei 12 ani petrecuti in sistemul educational romanesc, trei ani si patru luni reprezinta un interval mort, in care elevii nu invata absolut nimic. Rezultatele au fost obtinute dupa ce specialistii de [] . continuă pe Playtech

Premiera mondiala: Cat s-a platit pentru cea mai scumpa sticla de vin din lume

La o licitatie din New York, a fost platita cea mai mare suma din lume pentru o sticla de vin, mai exact, 480. 000 de euro. Suma este de 17 ori mai mare decat se asteptau detinatorii lui. Vinul este unul.

Veste proasta pentru cei care utilizeaza Android

Google va cere bani producatorilor de smartphone-uri si tablete din Europa pentru a putea instala sistemul de operare Android. Decizia gigantului american vine dupa ce Comisia Europeana a amendat Google cu 4,34.

LOVITURA pentru romanii care intentioneaza sa ia credite! BNR a votat limitarea gradului de indatorare a populatiei catre banci

Decizie importanta adoptata de Banca Nationala a Romaniei BNR) in sedinta de miercuri a Consiliului de Administratie. Board-ul Bancii Centrale a votat un nou regulament care impune unele grade maxime de inda.

Lovitura pentru romanii care vor sa acceseze Programul Rabla. Schimbarile anuntate de autoritati

Programul RABLA. Autovehiculele care nu vor avea inspectia tehnica periodica ITP) facuta nu vor mai putea fi valorificate prin Programele Rabla si Rabla Plus de la 1 ianuarie 2019, a declarat, marti,.

Aliat surpriza pentru tarile care comit atacuri cibernetice

Italia se opune intentiei Uniunii Europene de a impune sanctiuni impotriva statelor care comit atacuri cibernetice, o atitudine care pare a fi in concordanta cu apelurile Romei de a detensiona relatiile cu Rusia.

Pradatorii de copii! Tribunalele din Romania dau pedepse cu suspendare pentru tatii care isi agreseaza sexual fetele minore

Fata poarta un tricou alb, pe care scrieStop Worrying. Exact asa i-au spus procurorii. Nu te ingrijora!, au indemnat-o oamenii legii, cand au convins-o pe M, copila de 13 ani de la marginea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )