Libnet.ro
UNICEF

23:01

Cel mai rapid Samsung Galaxy S10, la vanzare: cand vei cumpara versiunea 5G

Playtech Playtech,
Cel mai rapid Samsung Galaxy S10, la vanzare: cand vei cumpara versiunea 5G

In cadrul aceluiasi eveniment, Samsung a anuntat mai multe versiuni de Galaxy S10, dar doar trei dintre ele au ajuns deja la clienti. Versiunea 5G de Samsung Galaxy S10 se pregateste abia acum. continuă pe Playtech

iPhone Xs Max vs. Samsung Galaxy S10 Plus-care baterie rezista mai mult

IPhone sau Samsung? Cine are o autonomie mai buna dintre iPhone Xs Max si Samsung Galaxy S10 Plus? Testul care-ti dezvaluie rezultatul. Viteza, camera foto sau designul sunt elemente foarte.

IN TRIMESTRUL INTAI DIN 2019 Pretul petrolului a marcat cel mai rapid avans din ultima decada

Pretul petrolului crestea vineri, sus-tinut de reducerea productiei aplicata de OPEC si de sanctiunile americane impotriva Iranului si Venezuelei, cotatia titeiului indreptandu-se astfel catre cea mai semnificativa crestere trimes-triala din anul 2009 incoace, potrivit Reuters.

iPhone vs. Samsung: intre Galaxy S10 Plus si Xs Max, care e mai bun

IPhone vs. Samsung? Cine are o autonomie mai buna dintre iPhone Xs Max si Samsung Galaxy S10 Plus? Testul acesta are rezultatul pe care il cautai. Viteza, camera foto sau designul sunt elemente.

Samsung Galaxy Note 10 ar putea fi lansat in cea mai asteptata versiune

Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat in cateva luni. Pana atunci, a aparut online un zvon pe care sigur l-ai vrea confirmat de companie. Samsung a surprins cand a anuntat seria Galaxy S10.

Tara care se incalzeste de doua ori mai rapid decat restul lumii

Schimbarile climatice au provocat o incalzire de aproape doua ori mai rapida in Canada in comparatie cu restul lumii, cel mai mare impact fiind inregistrat in nordul tarii, relateaza marti AFP care.

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 S and P 500 - cel mai bun parcurs din ultimii zece ani

Indicele bursier S and P 500 a incheiat, vineri, cel mai bun trimestru din anul 2009 incoace, referinta bursei americane afisand un avans de peste 13% in primele trei luni din acest an, raliul facandu-si aparitia dupa perioadele intense de volatilitate si deprecieri care au caracterizat prima jumatate din luna octombrie si, in mod special, luna decembrie a anului trecut, cand pietele financiare si-au exprimat fricile cu privire la directia in care politica Rezervei Federale Fed) de crestere a cos-tului creditului si de restrictionare cantitativa va duce economia americana.

Cel mai scump tablou din lume, dat disparut. Ce avea special opera lui da Vinci

Muzeul Luvru din Abu Dhabi ar fi trebuit sa expuna cel mai scump tablou din lume, Salvator Mundi, atribuit lui Leonardo da Vinci, spre sfarsitul anului trecut, dar celebra pictura ar fi disparut, spun surse pentru site-ul postului de stiri Fox News. Salvator Mundi ar fi urmat sa completeze bogata galerie formata din capodore semnate [] .

France Football: Diego Simeone, cel mai bine platit antrenor din Europa; Jose Mourinho, pe locul doi

Tehnicianul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, este cel mai bine platit antrenor din Europa, cu 41 milioane de euro, datorita contractului sau de 22 de milioane de euro, care expira in 2022.

Sea Shield 2019 - cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra din acest an: 20 de nave militare, peste 2.000 de militari si avioane de vanatoare MiG 21 si F16

Fortele Navale Romane organizeaza cel mai mare exercitiu multinational naval - SEA SHIELD 19 - care va avea loc intre 2 si 13 aprilie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. La exercitiul din acest an participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, cu un total de aproximativ 2. 200 de militari, dar si avioane de vanatoare Mig 21 si F-16.

incepe Sea Shield 19, cel mai mare EXERCITIU NATO din Marea Neagra: Ce forte a mobilizat Romania

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra, Sea Shield 19, incepe la sfarsitul acestei saptamani, reunind aproximativ 2. 200 de militari din mai multe state. Fortele Navale Romane au transmis marti,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )