Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se decide soarta elevilor. Ce pregateste chiar acum Klaus Iohannis pentru romani. Ce se intampla cand este aplicat scenariul rosu

Playtech Playtech,
Se decide soarta elevilor. Ce pregateste chiar acum Klaus Iohannis pentru romani. Ce se intampla cand este aplicat scenariul rosu

Presedintele Klaus Iohannis are programata o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati de la Cotroceni, incepand cu ora 18:00, dupa ce, tot astazi, seful statului a avut o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, cu ministii si cu seful DSU, Raed Arafat, privind deschiderea anului scolar 2020-2021. Se decide soarta elevilor! Se redeschid scolile? Anuntul presedintelui . continuă pe Playtech

VIDEO Klaus Iohannis: Pe 14 septembrie incepe noul an scolar preuniversitar

Noul an scolar preuniversitar va incepe pe 14 septembrie, cand majoritatea elevilor vor merge la scoala, a anuntat miercuri presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca au fost stabilite trei scenarii in functie de care scolile ar putea fi inchise total sau partial, pe baza numarului de noi infectii cu Covid-19 la mia de locuitori din fiecare localitate.

Cati bani castiga cei mai bogati bugetari. Klaus Iohannis ia de 4 ori mai putin

Declaratiile de avere ale celor sus pusi in stat arata o bunastare graitoare, socotind chiar si numai veniturile lor anuale, care depasesc de patru ori sumele pe care le incaseaza seful statului, Klaus Iohannis. Cu banii stransi in cele patru anotimpuri, nababii pot cumpara un apartament cu 3-4 camere intr-o zona din inima Capitalei. Cine .

Klaus Iohannis a gasit vinovatul pentru luptele dintre interlopi: Au pus cizma pe gatul justitiei din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a comentat fenomenul luptelor pentru suprematie dintre interlopi. Presedintele spune ca actuala guvernare a luat masuri in acest sens, insa schimbarile nu pot aparea de pe o saptamana pe alta. Klaus Iohannis considera ca principalul vinovat pentru incidentele dintre interlopi este PSD, raportandu-se atat la actuala majoritate din Parlament, cat si la guvernarile anterioare.

Pensii 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea pentru milioane de romani: cine va iesi mai devreme la pensie

Conform unui act normativ promulgat astazi, 3 august, de presedintele Klaus Iohannis, se aduc modificari la Legea Pensiilor pentru o anume categorie de persoane. Conform acestui act normativ vor avea parte de anumite conditii pentru a putea iesii la pensie, relativ, mai repede fata de alte categorii sociale. Persoanele afectate de poluarea miniera, mai devreme .

Klaus Iohannis, ce se va intampla cu parintii in cazul copiilor care vor face scoala online

Intrebat de catre jurnalisti ce se va intampla cu parintii care trebuie sa mearga la serviciu in cazul scenariului potrivit caruia scolile se vor inchide din cauza numarului mare de cazuri, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este in discutie un scenariu similar cu cel pe care l-am avut in starea de urgenta cand parintii vor primi un ajutor pentru a putea sta impreuna cu copiii acasa.

Klaus Iohannis, raspuns suprinzator! Ce solutie are pentru sutele de mii de copii care nu au acces nici la internet si nici la o tableta

Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, de reporterul Antena 3, ce solutie va exista pentru sutele de mii de copii din Romania care nu au acces nici la internet si nici posibilitati financiare pentru o tableta ca sa poata invata online daca un eventual numar mare de cazuri de infectie cu coronavirus nu va permite redeschiderea scolilor.

Dosarul 10 August. Klaus Iohannis: Mi-as fi dorit sa nu existe acea guvernare PSD care a considerat ca e bine sa ii gazeze pe romani. Vinovatii sa fie trasi la raspundere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca e destul de rau daca dureaza prea mult solutionarea dosarului 10 August, dar important este sa se faca dreptate si adevaratii vinovati sa plateasca. Am.

Klaus Iohannis: Anul scolar incepe pe 14 septembrie. Majoritatea copiilor merg efectiv in clase. Online-ul completeaza acolo unde nu se pot tine cursuri fizic. Decizia se ia pentru fiecare scoala

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, miercuri, la ora 18. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care, tot miercuri, acesta a convocat o sedinta cu.

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis va sustine azi de la ora 18. 00 o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Iesirea acestuia vine dupa intalnirea cu membrii guvernului pe tema redeschiderii anului scolar 2020-2021.

Klaus Iohannis, conferinta de presa, de la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine miercuri, incepand cu ora 18:00, o conferinta de presa, dupa sedinta de la Palatul Cotroceni care are ca tema centrala Educatia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )