Libnet.ro
UNICEF

17:45

Guvernul Orban ia masuri impotriva coronavirusului. Ce ordonanta de urgenta ni se pregateste

Playtech Playtech,
Guvernul Orban ia masuri impotriva coronavirusului. Ce ordonanta de urgenta ni se pregateste

Conform OMS, sunt peste 250 de cazuri de infectie cu coronavirus. Romania, conform oficialilor, este in alerta si in acest moment se anunta masuri de urgenta pe tot teritoriul tarii pentru a preintampina o posibila criza. Guvernul Orban ia masuri impotriva coronavirusului Dupa ce, in data de 27 ianuarie, anul curent, se anunta la Unitatea . continuă pe Playtech

Motiunea de cenzura azi in Parlament. Guvernul Orban trebuie demis de urgenta

Astazi, incepand cu ora 14, in sedinta reunita a celor doua camere din Parlamentul Romaniei, s-a pus in discutie Motiunea de cenzura prin care se doreste demiterea actualei guvernari liberale. Motiunea de cenzura azi in Parlament Actuala guvernare este amenintata cu demiterea prin Motiunea de cenzura propusa pentru dezbatere de PSD si UDMR. in acest .

PSD va propune un premier independent daca Guvernul Orban este demis (surse) Ciolacu: Cine voteaza impotriva motiunii nu va fi pe liste la alegeri

Partidul Social Democrat va propune un premier independent in cazul in care Guvernul Orban va fi demis prin motiune de cenzura, au relatat surse din PSD pentru agentia Mediafax.

Se schimba acest tip de pensie. Guvernul Orban, decizia care va afecta mii de romani

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, le-a cerut, in cadrul sedintei de guvern, ministrilor Muncii, Aparararii si Internelor sa aiba in vedere recalcularea pensiilor nesimtite. Tot acesta a afirmat ca sefimea si-a tras pensii nesimtite de 15. 000 de lei, iar acest fapt reprezinta o sfidare la adresa oamenilor care au muncit o viata. Se schimba acest tip .

Ionut Simionca: Guvernul Orban trebuia sa-si asume raspunderea pe proiectul PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300 (VIDEO)

Deputatul Ionut Simionca ar fi preferat ca Guvernul Orban sa isi asume raspunderea pe proiectul PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300, si nu pe revenirea la alegerea primarilor in doua.

Senatul a respins proiectul privind amanarea dublarii alocatiilor pana la 1 august. Guvernul Orban il adoptase prin OUG

Senatul a respins, luni, proiectul de ordonanta de urgenta privind amanarea, pana la data de 1 august, a dublarii alocatiilor pentru copii, transmite Agerpres. in favoarea respingerii proiectului s-au.

De ce a ales Guvernul Orban sa-si angajeze raspunderea in loc de OUG pentru primari in doua tururi. Vilceanu: Altfel, suntem la fel ca cei de dinainte, si nu mai e nicio diferenta (VIDEO)

Deputatul Dan Vilceanu a explicat, luni seara, in direct pe B1 TV, de ce PNL a ales sa promoveze revenirea la alegerea primarilor in doua tururi prin angajarea raspunderii guvernamentale, si nu prin ordonanta.

Victor Ponta ameninta Guvernul Orban cu o noua motiune

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, anunta ca Pro Romania va initia o motiune de cenzura imediat ce Guvernul va adopta OUG prin care se privatizeaza banii dati de romani sistemului de sanatate, precizand ca se bazeaza pe sprijinul PSD, UDMR, ALDE si USR.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )