Libnet.ro
UNICEF

09:45

iPhone 9, telefonul mai ieftin decat iPhone 11, apare intr-un video neoficial

Playtech Playtech,
iPhone 9, telefonul mai ieftin decat iPhone 11, apare intr-un video neoficial

Spune-i cum vrei: iPhone 9, iPhone SE 2 sau doar noul iPhone, cert e ca Apple pregateste un telefon mai ieftin decat iPhone 11. Acum avem si un video neoficial, desi cel mai probabil nu-i nimic. continuă pe Playtech

Cum arata cel mai ieftin model de Dacia pe care il poti lua prin Rabla 2020. Foto

Programul Rabla are la baza acordarea unei tichet in valoare de6. 500 leipentru o masina veche casata, utilizabil doar pentru achizitia unei masini noi cu noxe emise de maximum140g CO2km in regim WLTP. Pentru achizitia unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla. Cum arata cel mai ieftin model de Dacia pe care il poti .

Bugetul judetului Buzau, mai mic decat cel de anul trecut. Proiectele de infrastructura nu vor avea de suferit

Consiliul Judetean Buzau a aprobat miercuri, in sedinta ordinara, bugetul de venituri si cheltuieli pe 2020. Suma din acest an alocata judetului este cu aproximativ circa 37% mai mica decat cea din 2019. Asta, desi Romania a avut, in 2019, crestere economica si un PIB mai mare decat anii precedenti, potrivit calculelor facute de Instititul National de Statistica.

CATALIN PREDOIU: in ultimii ani, crima organizata s-a modernizat mai mult decat parchetele

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, spune ca grupurile organizate de infractori s-au dotat cu tehnica, de la aparatura de bruiaj, drone si microfoane, precizand ca in ultimii ani crima organizata s-a modernizat mai mult decat parchetele.

Sitemul energetic romanesc, mai slab decat in 1989

Sistemul energetic din Romania intra pe un loc fruntas in clasamentul celor care au regresat fata de anul 1989. Acesta produce acum cu aproape 1000 de megawati mai putin decat o facea in timpul regimului comunist.

Raluca Turcan: Romania a avut 3 luni mai bune decat ultimii 3 ani de PSD la un loc

Cele trei luni in care a guvernat PNL au fost mai bune decat ultimii trei ani de PSD la un loc, pentru ca a fost administrata incomparabil mai bine, a afirmat vicepremierul interimar Raluca.

Mai frumos decat Venetia si mai verde: unde gasesti acest oras cu canale in loc de strazi

Exista locuri spectaculoase pe mapamond, dar cei mai multi turisti se axeaza pe destinatii clasice, pline de aglomeratie. Aceasta alternativa la Venetia este pur si simplu uimitoare. in cazul in care ai fost la Venetia si nu ai ramas impresionat de orasul aproape parasit de proprii locuitori care pare sa se scufunde, ar fi bine .

De ce fulgii de ovaz te ajuta sa slabesti mai mult decat exercitiile la sala?

Usor de zis, greu de facut. De la varsta adolescentei pana la maturitate mai toti am trecut prin ace.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2725 seconds )