Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ludovic Orban, oficial noul Premier al Romaniei. Klaus Iohannis a facut anuntul

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, oficial noul Premier al Romaniei. Klaus Iohannis a facut anuntul

La mai bine de 24 de ore de la votarea motiunii de cenzura cu 261 de voturi si demiterea Guvernului Orban, Presedintele Klaus Iohannis se pregateste sa anunte noul premier desemnat al Romaniei, dupa negocierile cu toate partidele parlamentare. Update: Ludovic Orban este premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis! Klaus Iohannis a facut si primele . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, oficial premier desemnat pentru a doua oara. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul prin care presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe liderul liberal, Ludovic Orban, in calitate de candidat la functia de prim-ministru, pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului si listei noului Guvern, a fost publicat joi in Monitorul Oficial.

Presedintele Romaniei l-a nominalizat pe Ludovic Orban pentru functia de premier. Iohannis: Alegerile anticipate sunt prima mea optiune (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat joi seara, la Palatul Cotroceni, ca il nominalizeaza pe Ludovic Orban pentru functia de premier, dar a precizat ca prima sa optiune ramane declansarea.

Orban: Propunerea de premier a PNL sunt eu. Obiectivul liberalilor e de a face posibile alegerile anticipate (VIDEO)

UPDATE: Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni cu presedintele tarii, ca i-a prezentat lui Klaus Iohannis decizia liberalilor de a sustine intrunirea conditiilor.

Presedintele convoaca partidele parlamentare, joi, la consultari. Iohannis: Probabil maine voi anunta propunerea de premier Alegerile anticipate, cea mai corecta solutie (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va convoca partidele parlamentare la o serie de consultari, ce se vor desfasura la Palatul Cotroceni, joi, incepand cu ora 12:00. Motiunea de cenzura a fost depusa .

KLAUS IOHANNIS: il desemnez pe Ludovic Orban premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a propus pe Ludovic Orban drept premier responsabil cu formarea unui nou guvern.

DUPA CE GUVERNUL ORBAN A FOST DEMIS: Ludovic Orban si Remus Pricopie sunt nominalizati pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, de la ora 12:00, consultari cu partidele parlamentare in vederea nominalizarii unui premier, dupa ce Guvernul Orban a fost demis.

Ludovic Orban, discutii la Cotroceni cu presedintele Iohannis - surse

Ludovic Orban se afla, la ora transmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice citate de Mediafax. intalnirea are loc la scurt timp de la demiterea Guvernului prin motiune de cenzura.

Klaus Iohannis, consultari cu presedintii partidelor si formatiunilor politice in vederea desemnarii unui nou premier

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a invitat joi, la Palatul Cotroceni, presedintii partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlamentul Romaniei, pentru consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de premier.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii la ora 18:30, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, ora 18. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, potrivit Administratiei Prezidentiale. Declaratia presedintelui vine in contextul in care.

Klaus Iohannis: il desemnez pe Ludovic Orban sa formeze un nou Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza premier tot pe Ludovic Orban. in cadrul declaratiei de presa sustinuta joi seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat ca prima varianta pe care o doreste este organizarea alegerilor anticipate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )