Libnet.ro
UNICEF

19:17

Netflix iti pregateste cel mai amuzant film cu Mos Craciun

Playtech Playtech,
Netflix iti pregateste cel mai amuzant film cu Mos Craciun

Netflix lucreaza in acelasi timp la foarte multe productii originale. Printre cele dedicat sezonului de iarna se numara The Christmas Chronicles, o pelicula foarte amuzanta despre viata lui. continuă pe Playtech

SMILEY a ramas fara cuvinte! Cel mai rusinos secret a fost dezvaluit! Nimeni nu se astepta la asta

Smiley a aflat cel mai rusinos secret al lui Micutzu, intr-un dialog amuzant publicat pe canalul sau de youtube. Actorul sustine ca pe vremea cand era la gradinita, in prima zi cand s-a dus singur, a avut.

VIDEO! Mariah Carey a lansat cel mai nou videoclip, la piesa With You!

Mariah Carey se pregateste sa lanseze cel de-al 15-lea album din cariera in toamna acestui ani, iar With You este primul single lansat de pe noul material discografic, care se bucura si de un videoclip. Pe 15 Septembrie, Mariah a lansat si piesa GTFO.

Cum este o calatorie in cel mai lung zbor din lume si cat te tine la bord

Zburatul cu avionul este o activitate obositoare, insa cel mai lung zbor din lume a venit cu o metoda prin care vrea sa reduca aceasta povara. Cel mai lung zbor din lume va dura 19 ore si.

Razer Phone 2: cel mai bun telefon de gaming a ajuns online, cand nu se astepta nimeni

Producatorii de mobile nu mai fac eforturi semnificative pentru a-si ascunde noile telefoane inainte de lansarea oficiala, iar Razer Phone 2 este cel mai nou terminal care confirma acest.

Cel mai mic crai din Romania. Cum reuseste sa tina o multime de neveste inaripate, fiecare la casa ei

Pantarusul, o micuta pasare ce cantareste intre 8 si 11 grame cat 2-3 monede de 10 bani), este cunoscuta in popor sub nu mai putin de 63 de nume, dupa cum consemneaza etnologul Mihai C. Bacescu. Cele mai raspandite sunt: pantarus, ochiul boului, tantarus, sfredelus si piparus. Este cel mai mare devorator de paianjeni.

URAGANUL APOCALIPSEI a lovit Florida: Este cel mai DEVASTATOR din ultimii 100 de ani! (VIDEO)

Autoritatile din Florida au emis un avertisment miercuri, in care au spus ca Michael, o furtuna tropicala de categoria 4 care s-a format in Golful Mexic, ar putea deveni cel mai devastator uragan din ultimii 100.

Danut Andrusca, considerat cel mai idiot ministru de colegul Adrian Tutuianu, afla azi daca mai are sustinerea Parlamentului

Deputatii voteaza, miercuri, in plen, motiunea simpla depusa de PNL impotriva ministrului Economiei. Potrivit unor inregistrari aparute in spatiul public, Adrian Tutuianu vicepresedinte PSD) considera ca Andrusca e cel mai idiot ministru si ca singura legatura cu economia a acestuia e ca a avut o vulcanizare.

VIDEO Explozia de la un depozit de munitie din Ucraina a fost cel mai probabil sabotaj

Explozia produsa in noaptea de marti spre miercuri la un depozit de munitie din regiunea Chernihiv din Ucraina a fost cel mai probabil sabotaj, au transmis autoritatile, adaugand ca investigheaza situatia pentru alte posibile optiuni, relateaza BBC.

Faze tari:Cine este romnul care se declara vampir si care a atras atentia presei internationale;Cel mai scump whiskey din lume a fost vndut pentru o suma impresionanta;Medalia unui erou de razboi, vnduta pentru acoperirea unei note de plata

Recorduri de-ti sta mintea-n loc. Printre noile intrari in prestigioasa Carte a Recordurilor putem mentiona cateva care sfideaza orice imaginatie: cel mai rapid caine pe un scuter care se. Un adolescent a resuscitat o veverita pe care o lovise cu masina. Camera de filmat montata pe uniforma unui politist din Minnesota a surprins un moment induiosator cu un tanar incercand sa resusciteze o veverita.

Avem cel mai mic sistem bancar din UE

Eugen Radulescu: Programul Prima Casa trebuie schimbat * Radulescu: Daca intram dintr-o crestere economica accelerata in recesiune, ne putem trezi intr-o situatie ca cea din 2010 * Reprezentantul BNR: Avem companii sarace si patroni bogati Tara noastra are cel mai mic sistem bancar din Uniunea Europeana UE), a spus, sambata, Eugen Radulescu, directorul Directiei de Stabilitate din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )