Libnet.ro
UNICEF

11:45

Postul Adormirii Maicii Domnului 2020. Ce este interzis sa faci pana pe 15 august

Playtech Playtech,
Postul Adormirii Maicii Domnului 2020. Ce este interzis sa faci pana pe 15 august

Timp de trei saptamani, credinciosii tin al treilea mare post din an, dupa cel al Pastilor si cel al Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Adormirea Maicii Domnului reprezinta cea mai importanta sarbatoare inchinata Sfintei Maria. Postul incepe pe 31 iulie, in acest an, dureaza pana pe 15 august si ii pregateste pe crestini pentru cele . continuă pe Playtech

31 iulie 2020. Postul Adormirii Maicii Domnului. Pacat mare pentru crestinii care fac asta! E total interzis!

Postul Adormirii Maicii Domnului, cunoscut si ca Postul Sfintei Marii sau Santamariei, este unul dintre cele mai importante posturi din an. De regula, Postul Adormirii Maicii Domnului incepe la 1 august, dar regulile bisericesti specifica faptul ca atunci cand data de 31 iulie cade intr-o zi de miercuri sau una de vineri, asa cum se intampla in 2020, postul poate sa inceapa cu o zi inainte.

Superstitii in postul Adormirii Maicii Domnului. Ce e interzis sa faci pana pe 15 august

Timp de doua saptamani, credinciosii tin al treilea mare post din an, dupa cel al Pastilor si cel al Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Adormirea Maicii Domnului sau Pastile verii reprezinta cea mai importanta sarbatoare inchinata Sfintei Maria, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor.

Cand incepe postul Adormirii Maicii Domnului

Postul Adormirii Maicii Domnului, cunoscut in popor si ca Postul Sfintei Marii sau al lui August, aminteste de perioada in care insasi Fecioara Maria s-a pregatit cu post si rugaciune pentru trecerea la cele.

Calendar crestin ortodox august 2020. Sarbatorile cu cruce rosie si postul Adormirii Maicii Domnului

Luna august aduce nu numai unul din posturile importante ale anului religios, dar si trei sarbatori majore ale ortodoxiei. Calendar crestin ortodox august 2020. Sarbatorile cu cruce rosie Pe 6.

Lasata Secului pentru Postul Sfintei Marii. Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi

Crestinii ortodocsi se pregatesc sa intre in Postul Adormirii Maicii Domnului sau al Sfintei Marii, care incepe pe 1 august si se incheie pe 15 august. Lasatul secului este un adevarat ritual plin de traditii.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: 2020 este unul dintre cei mai dificili ani de la infiintarea Ambulantei si pana in prezent. Fiecare greseala sau intarziere poate sa insemne diminuarea sanselor la supravietuire

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis, marti, de Ziua Nationala a Ambulantei, ca traveram unul dintre cei mai dificili ani si le multumeste angajatilor din acest sector pentru efortul depus in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )