Libnet.ro
UNICEF

01:05

Realitatea TV, buna de plata: Rares Bogdan a lasat postului o amenda generoasa

Playtech Playtech,
Realitatea TV, buna de plata: Rares Bogdan a lasat postului o amenda generoasa

Rares Bogdan se pregateste sa candideze la alegerile europarlamentare si nu va mai mai realiza emisiunea de la Realitatea. Asta nu inseamna insa ca scapa postul de ultima amenda pentru Jocuri de putere. in perioada de cativa ani in care a lucrat la Realitatea TV, Rares Bogdan a fost realizatorul emisiunii Jocuri de Putere. Emisiunea [] . continuă pe Playtech

Rares Bogdan: PNL si romanii de buna credinta nu vor amnistie si gratiere pentru corupti! (VIDEO)

PNL si romanii de buna credinta nu vor amnistie si gratiere pentru corupti, a declarat Rares Bogdan, candidat liberal la europarlamentare, in fata sustinatorilor PNL de la Brasov. Bogdan a mai sustinut.

Venituri de jurnalist: ce avere au Rares Bogdan si Carmen Avram, inainte de europarlamentare

Proaspat intrati in competitia pentru alegerile europarlamentare, jurnalistii Rares Bogdan si Carmen Avram au fost nevoiti sa completeze declaratii de avere. in ultimii ani, am vazut tot mai multe exemple de jurnalisti intrati in politica. Gabriela Firea este cel mai popular exemplu. La alegerile europarlamentare din luna mari, vom vedea insa alti doi candidati ancorati [] .

RARES BOGDAN: Domnule Melescanu, nu va petreceti sfarsitul vietii in puscarie, nu blocati votul diasporei!

Candidatul Partidului National Liberal pentru alegerile europarlamentare Rares Bogdan i-a transmis duminica, la mitingul de la Brasov, un mesaj ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, sa nu blocheze votul diasporei ca sa nu isi petreaca sfarsitul vietii in puscarie.

Rares Bogdan (PNL): Daca nu era Klaus Iohannis, actuala putere arunca in aer relatia cu SUA, cu Uniunea Europeana

Rares Bogdan, primul loc pe lista PNL in alegerile europarlamentare, a atras atentia ca o decizie a Curtii Constitutionale in speta privind completurile de 3 judecatori de la inalta Curte de Casatie si.

Rares Bogdan devoaleaza planul PSD: Sa nu cadem in capcana, Dragnea si Tudorel sunt intelesi! Cu sau fara Toader, initiativele impotriva Justitiei merg mai departe

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a tras, marti, un semnal de alarma, in scandalul privind o eventuala indepartare a lui Tudorel Toader de la conducerea Ministerului.

Rares Bogdan, replica DURA pentru liderul PSD: Dragnea este un MASCARICI si va fi invins in aceste alegeri!

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare de anul acesta, continua seria atacurilor dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Fostul jurnalist considera ca PNL este.

Rares Bogdan: Am cerut CCR sa nu se transforme intr-o curte a PSD. Majoritatea judecatorilor de acolo nu au nicio legatura cu independenta

Rares Bogdan, candidatul aflat in fruntea listei PNL la alegerile europarlamentare, a declarat ca prin demersul liberalilor de luni, de la Curtea Constitutionala CCR), acestia au solicitat judecatorilor sa.

Rares Bogdan, despre sloganul PNL la europarlamentare: Nu este unul nationalist sau anti-european

Candidatul PNL la alegerile parlamentare, Rares Bogdan, a declarat ca sloganul partidului pentru acest scrutin, respectiv Romania in primul rand, nu este unul nationalist sau anti-european. Nu e nimic r.

Rares Bogdan: Temele pentru referendum sunt foarte bine alese

Rares Bogdan, candidatul la alegerile europarlamentare din partea PNL, a declarat ca temele pentru referendum sunt foarte bine alese si ca este convins ca romanii vor veni la vot in numar urias. Mai mult, ace.

Rares Bogdan: Daca PNL urca peste 30%, iar PSD coboara sub 25%, Guvernul isi va pierde orice fel de legitimitate. Vom cere alegeri anticipate! Scrutinul este despre Europa vs Eurasia (VIDEO)

Rares Bogdan, primul candidat de pe lista cu care PNL ataca alegerile europarlamentare, a afirmat pentru B1 TV ca, daca asteptarile sale se vor adeveri, iar formatiunea liberala va lua, pe 26 mai seara, cel mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )