Libnet.ro
UNICEF

21:00

Romania inca viseaza la asa ceva: tara care transforma telefonul in buletin. Ce rol joaca Samsung

Playtech Playtech,
Romania inca viseaza la asa ceva: tara care transforma telefonul in buletin. Ce rol joaca Samsung

Romania, deocamdata, pregateste trecerea la buletine biometrice. Dar sunt inca fizice, chiar daca mai mici si cu cip. Viitorul va fi al actelor digitale. Si deja exista cateva demersuri. continuă pe Playtech

VIDEO Oras din nordul tarii, sub o patura de zapada in toiul verii. De cand sunt eu, n-am mai vazut asa ceva. Ce prapad!

Peisaj hibernal in localitatea Gura Humorului, din judetul Suceava, dupa o ploaie cu grindina, care a durat cateva zeci de minute. Vineri, 24 iulie, strazile orasului-statiune au fost acoperite cu un strat consistent de gheata. Localnicii spun ca n-au mai vazut niciodata asa ceva.

Coca Cola, lovitura devastatoare. Nu s-a mai intamplat asa ceva in ultimii 25 de ani

Unul din cei mai mari giganti ai industriei de bauturi racoritoare, la nivel mondial, a avut de suferit grav de pe urma actualei pandemii, specialistii spunand ca le va fi foarte greu sa-si revina in perioada urmatoare. Coca Cola, lovitura devastatoare data de pandemie Coca-Cola a suferit o scadere brusca a vanzarilor trimestriale, cea mai .

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Turism la alt nivel. Tara care da mii de euro daca turistii se imbolnavesc in vacantele de acolo

Statul Uzbekistan promite cate 3000 de euro fiecarui turist care se va infecta cu coronavirus pe teritoriul lui. Pentru asta, turistii infectati trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Turism la alt nivel. Tara care da 3000 de euro daca turistii se imbolnavesc in vacantele de acolo Autoritatile din Uzbekistan au anuntat ca turistii care se .

NYT: Care va fi tara care va triumfa intr-o epoca post-pandemica? Pont: Nu e China sau SUA

Imaginati-va o tara, o mare putere economica occidentala, unde coronavirusul a aparut tarziu, dar in care guvernul, in loc sa nege si sa intarzie, a actionat inca de la inceput. Era mai pregatit pentru teste si gata sa urmareasca evolutia ca sa reduca nivelul rapid si sa limiteze decesele la un numar mai mic decat in oricare alta importanta putere industriala occidentala, potrivit New York Times.

Datoria imensa pe care Romania nu a platit-o. Tara noastra risca sa fie exclusa

Romania nu si-a mai platit contributia catre Agentia Spatiala Europeana din anul 2017. Suma datorata a ajuns la 115 milioane de euro, astfel ca Romania risca sa fie data in judecata si exclusa din organizatie. Datoria imensa pe care Romania o are. Tara noastra risca sa fie exclusa Romania are o datorie catre Agentia Spatiala .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )