Libnet.ro
UNICEF

20:45

Samsung S20 mai ieftin: acesta ar putea fi telefonul pe care il asteptai

Playtech Playtech,
Samsung S20 mai ieftin: acesta ar putea fi telefonul pe care il asteptai

Samsung S20, cu toate cele trei modele, nu-i o serie despre care ai putea spune ca-i ieftina. Iar Ultra e deja la un nivel prohibitiv. Dar Samsung pregateste un telefon nou. La inceputul anului,. continuă pe Playtech

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

Hidroelectrica, somata de Guvern sa vanda mai ieftin energia catre populatie

Hidroelectrica poate livra direct catre populatie energie la un pret mult mai mic decat cel din prezent, ceea ce ar putea duce la scaderea tarifelor in toata piata, insa compania nu a avut pana acum o strategie coerenta de marketing, a declarat ministrul Economiei, Virgil Popescu.

ANPC a dat amenzi de 1,4 milioane de lei mai multor service-uri auto care nu au respectat drepturile consumatorilor. Neregulile constatate

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a transmis ca, in perioada 16 iunie - 10 iulie, a desfasurat mai multe controale la service-urile auto si la cei care comercializeaza si promoveaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )