Libnet.ro
UNICEF

16:30

Uber pregateste cea mai mare schimbare pentru afacerea sa

Playtech Playtech,
Uber pregateste cea mai mare schimbare pentru afacerea sa

Uber a debutat si-a crescut prin serviciile de ride sharing. Acum, in 2019, pregateste urmatorul pas, iar Romania e pe lista. Uber pune in contact oameni cu masini cu oameni care au nevoie. continuă pe Playtech

Cea mai mare sinagoga din Europa de Est se ridica fara autorizatie de construire. Ce a decis Primaria Sighetu Marmatiei

Cea mai mare sinagoga din Estul Europei se construieste fara autorizatie de constructie. Dupa ce cazul a ajuns in presa, la doi ani de la inceperea construirii edificiului, primarul municipiului Sighetu Marmatiei a luat primele masuri.

Operatiunea Bodyguard: Cea mai mare pacaleala din istorie

Operatiunile de manipulare si dezinformare sunt vitale in vreme de razboi. in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, serviciile de informatii britanice au intreprins una dintre cele mai mari operatiuni de.

I s-a aratat un filmulet si a incercat sa se tina tare sa nu planga. Este cea mai mare dureroasa inregistrare la care s-ar putea uita un om (VIDEO)

I s-a aratat un filmulet si a incercat din rasputeri sa nu planga, dar este o inregistrare pe care nimeni nu ar putea sa o priveasca si sa ramana indiferent. La 14 ani, Jessica Boatwrigh s-a uitat la.

Ministrul Sanatatii, vizita fulger la cea mai mare unitate medicala din Baragan. Sorina Pintea: Aveti un spital de nota 8

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a efectuat o vizita fulger si la spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia, in noaptea de duminica spre luni, in timp ce se intoarcea in Capitala de la Constanta.

Cum va schimba lumea generatia Alfa, cea mai bogata si cea mai longeviva generatie din istorie

Copiii nascuti dupa 2010, respectiv generatia Alfa, vor schimba radical lumea in care traim, in bine, sunt cei mai flexibili oameni, care se pot adapta foarte usor la schimbari si, poate cea mai importanta caracteristica a lor, sufera de prezenteism.

Vloggerul Selly: Trebuie sa-l identifici pe cel care e pericolul cel mai mare pentru tara, sa nu-l votezi pe acela, sa-l votezi pe cel mai mic

Vloggerul Selly Andrei Selaru), care a depasit de curand 2. 000 de abonati pe canalul sau de YouTube, spune ca oamenii trebuie sa voteze pentru idei, nu pentru cel care tipa mai tare, ca votul neinformat nu este democratie si ca este important de unde iei informatia. Trebuie sa-l identifici pe cel care e pericolul cel mai mare pentru tara, sa nu-l votezi pe acela, sa-l votezi pe cel mai mic, afirma tanarul de 18 ani.

USR a inregistrat cea mai importanta victorie in fata PSD. Ce se intampla acum cu Fara penali

USR a obtinut cea mai importanta victorie in fata PSD. CCR a decis ca initiativa Fara penali in functii publice este constitutionala. Aceasta prevede revizuirea Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele care au primit condamnari definitive sanu mai poata ocupa functii publice. Peste un milion de romani au semnat initiativa legislativa care propune [] .

VIGOROUS WARRIOR 19: Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria NATO, are loc la Bucuresti

Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria Aliantei Nord-Atlantice, Vigorous Warrior 19, are loc in aceasta saptamana, la Bucuresti, Cincu si Constanta, fiind co-organizat de Centrul de Excelenta al NATO pentru Medicina Militara, Statul Major al Apararii si Directia Medicala a Ministerului Apararii Nationale.

FOTO VIDEO Cum arata cel mai mare restaurant subacvatic din lume, deschis recent in Marea Nordului

Un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, primul de acest gen din Europa, a fost deschis de curand in Marea Nordului. Localul functioneaza si ca centru de cercetare pentru viata marina si este considerat cel mai mare restaurant subacvatic din lume.

VIDEO Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu NATO organizat de Fortele Navale Romane, este in plina desfasurare. Rusia, cu ochii pe navele de lupta aliate

Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu organizat de Fortele Navale Romane in anul 2019, este in plina desfasurare. Iata cum s-a vazut iesirea fregatei Marasesti din portul Constanta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )