Libnet.ro
UNICEF

08:15

Vaccinul Oxford, veste mare pentru oamenii din intreaga lume. Au aparut primele rezultate

Playtech Playtech,
Vaccinul Oxford, veste mare pentru oamenii din intreaga lume. Au aparut primele rezultate

Universitatea Oxford din Marea Britanie a dezvoltat un vaccin. Acesta pare ca este sigur si pregateste sistemul imunitar, spune BBC. Vaccinul Oxford, veste mare pentru oamenii din intreaga lume. Au aparut primele rezultate Studiile, la care au luat parte 1,077 de pacienti arata ca injectarea vaccinului a facut ca acestia sa dezvolte anticorpi si leucocite . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru romanii care vor sa-si cumpere o locuinta prin programul Noua casa. Cum te poti pacali in aceasta perioada

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isarescu a vorbit despre noile conditii aduse de programul Noua Casa si despre cat de avantajos este acesta pentru dezvoltatorii imobiliari, dar si pentru cumparatori. Din pacate, vestile nu sunt tocmai bune pentru oamenii care vor avea sansa sa se indatoreze cu sume si mai mari decat pana .

Veste proasta pentru milioane de romani. Florin Citu, despre dublarea alocatiilor: Este cea mai mare minciuna

Florin Citu a declarat in cursul zilei de ieri ca dublarea alocatiilor nu poate fi realizata in aceasta perioada. Potrivit ministrului Finantelor, suma venita la buget din impozitarea pensiilor speciale nu ar fi necesara pentru acest scop, iar in acest moment nu exista posiilitatea de a taia din bugetul alocat investitiilor. Bani insuficienti pentru dublarea .

Anunt mare pentru dinamovisti: Vom avea un stadion nou, fara pista

Dinamo traverseaza cea mai grea perioada din istorie, fiind aproape de retrogradarea in Liga 2. in plus, sapte jucatori din formatia lui Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. in tot acest haos, a aparut si o veste buna. Pe care fanii o asteapta de foarte mult timp. Primarul sectorului 2, Cristian Popescu, .

Pensii 2020. Veste buna pentru sapte milioane de romani. Ce se intampla cu banii lor de pensie

Cele sapte milioane de romani care incaseaza pensii de la stat, au primit o veste buna. Valoarea activelor aflate in administrare la nivelul sistemului de pensii private este in crestere in acest an, fata de anul anterior. Pensii 2020. Veste buna pentru sapte milioane de romani. Ce se intampla cu banii lor de pensie in .

Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania. Anuntul momentului facut de Nelu Tataru

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, admite ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia numarului de cazuri de coronavirus, noteaza Agerpres. Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania Acesta a declrat, la Iasi, ca masurile de relaxare introduse dupa starea de urgenta au fost agreate si de patronatele din .

Veste sumbra pentru Romania. Se intampla de la 14 septembrie

Romania se apropie cu pasi repezi de prognoza de infectare pentru luna august. Cresterea spectaculoasa a numarului de cazuri confirmate de COVID-19 reprezinta un motiv de ingrijorare atat pentru autoritati, cat si pentru cadrele medicale. Ieri a fost atins un nou record: 777 de cazuri in 24 de ore, dupa ce au fost efectuate aproape .

Experti: Verile ar putea deveni prea fierbinti pentru oameni, din cauza schimbarilor climatice

Milioane de persoane din intreaga lume ar putea fi expuse la niveluri periculoase de stres termic, fapt ce poate duce la cedarea organelor interne si chiar la moarte, potrivit BBC.

Horoscop rune 20 - 26 iulie, cu Mihai Voropchievici. Apar schimbari majore pentru nativii din Leu si Pesti

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru saptamana urmatoare, 20 - 26 iulie. Vestile sunt in general bune pentru majoritatea zodiilor: Berbecii, Leii si Pestii se pregatesc pentru o serie de schimbari benefice, Gemenii pleaca intr-o calatorie, Sagetatorii au parte de dragoste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )