Libnet.ro
UNICEF

11:16

Veste uriasa pentru milioane de romani. Premiera grandioasa in Romania: planul secret al Guvernului

Playtech Playtech,
Veste uriasa pentru milioane de romani. Premiera grandioasa in Romania: planul secret al Guvernului

Guverul Orban este pe punctul de a da startul unei investitii uriase in Romania in plina pandemie de COVID-19. Milioane de oameni asteptau aceasta veste, care ne va face unici in Europa. Despre ce este vorba, aflati in paragrafele urmatoare. Premiera pentru Romania. Care este planul Guvernului Guvernul Orban se pregateste sa demareze o investitie . continuă pe Playtech

Veste buna pentru milioane de romani. Se dau tichete de la stat pentru toti acesti elevi. Suma este uriasa

Anul scolar 2020-2021 incepe cu vesti bune pentru milioane de parinti, potrivit unui proiect adoptat ieri de catre Senat, in calitate de for decizional. Astfel, mai multi elevi vor primi tichete educationale decontate de stat. Cine a initiat proiectul Initiatoarea progamului Scoala pentru scoala a fost vicepremierul Raluca Turcan, binecunoscuta pentru implicarea intr-o multitudine de .

Veste uriasa pentru utilizatorii Whatsapp. Se intampla in curand

Utilizatorii Whatsapp au parte de o noua schimbare care ii va lua cat de curand prin surprindere. Ce veste uriasa aduce aplicatia? WhatsApp, veste uriasa pentru utilizatorii aplicatiei WhatsApp va putea permite in curand folosirea aceluiasi numar pe mai multe telefoane. Aplicatia extrem de iubita de peste 2 miliarde de utilizatori lunar este una dintre .

Andreea Tonciu, veste uriasa pentru fanii sai. Anuntul surpriza pe care l-a facut

Andreea Tonciu este casatorita cu Daniel Niculescu si au impreuna o fetita. Dupa declaratiile acesteia este posibil ca familia sa se mareasca dupa pandemie, deoarece chiar ea marturiseste ca ar avea si unele simptome. Anuntul facut de catre Andreea Tonciu catre fanii sai Andreea si sotul acesteia au hotarat ca a venit timpul pentru cel .

Veste proasta pentru mii de romani. Toti proprietarii de apartamente trebuie sa afle asta

Statul a esuat in programul de reabilitare a locuintelor pentru atingerea standardele de eficienta energetica impuse de UE. in ultimii zece ani au fost renovate doar 6% dintre cladirile din Romania, insa Guvernul vine acum cu un nou plan care ii va scandaliza insa pe romani. Reabilitarea termica a locuintelor, pe banii locatarilor Proprietarii a .

Veste importanta pentru romani. Medicamentul minune pentru covid, disponibil in Romania

Primul medicament autorizat din Uniunea Europeana pentru coronavirus va fi disponibil si pentru romani. Acest medicament a fost autorizat sa intre pe piata, de catre Comisia Europeana. Aceasta autorizare survine in urma unei recomandari primite din partea Agentiei Europene pentru Medicamente EMA), care a fost aprobata de catre statele membre UE, inclusiv Romania. Veste importanta .

Veste uriasa la Acces Direct! Vulpita de la Antena 1 este insarcinata?

Viorel Stegaru nu s-a mai putut abtine si a dat vestea cea mare. El a spus ca urmeaza un bebe, semn ca Vulpita ar fi insarcinata. Totodata, Viorel Stegaru a anuntat si o piesa noua. Veste uriasa de la Acces Direct. Vulpita de la Antena 1 ar fi gravida Viorel Stegaru a facut un anunt .

Reduceri pentru turistii romani din Bulgaria. Cat costa o vacanta la un hotel de 4 stele

Inca 11 milioane de cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume de la inceputul pandemiei, iar aproximativ 6 milioane de oameni s-au recuperat. Peste 520. 000 de oameni au murit. SUA, Brazilia si Marea Britanie sunt tarile cel mai puternic afectate de pandemie. SUA au raportat mai mult de 2,7 milioane de .

Veste proasta pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla acum cu preturile la pompa

Intr-o singura luna pretul combustibilului s-a scumpit cu 2%, astfel ca un plin de benzina costa, astazi, cu 5 lei mai mult decat la inceputul lui iulie. Ce spun expertii despre cresterea ingrijoratoare a preturilor, in continuare. Atentie soferi! Au crescut preturile la pompa Expertii in energie sustin ca majorarea preturilor la pompa este intr-o .

Veste proasta pentru PSD. Un senator a fost diagnosticat cu COVID-19

Ion Rotaru, senator si presedintele organizatiei PSD Braila, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Ion Rotaru a fost internat de urgenta la Spitalul Matei Bals, din Bucuresti. Vesti proaste pentru PSD. Un senator a fost diagnosticat cu coronavirus Vesti proaste pentru PSD vin de la Braila. Presedintele organizatiei, senatorul Ion Rotaru, a fost depistat ca .

Veste buna pentru Laura Codruta Kovesi. S-a aflat chiar acum

Consiliul UE a numit 14 procurori europeni care vor lucra in subordinea Laurei Codruta Kovesi in cadrul Parchetului European EPPO). Din partea Romaniei, printre procurori desemnati se numara si Catalin-Laurentiu Borcoman, conform site-ului institutiei. Vesti bune pentru Laura Codruta Kovesi. Ce s-a aflat chiar acum Cei 14 procurori europeni, printre care si cel roman, au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )