Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin si-a trimis oamenii la granita cu Romania. Ce pregateste Moscova

Playtech Playtech,
Vladimir Putin si-a trimis oamenii la granita cu Romania. Ce pregateste Moscova

Complexul sportiv si de turism de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre, cunoscut de localnici drept Complexul rusesc este acum un veritabil simbol al Bulgariei, tara prinsa intre loialitatea fata de NATO si UE, dar si relatia de prietenie cu vechiul sau aliat, Rusia, se arata intr-o analizaBloomberg. Vladimir Putin si-a trimis oamenii la granita . continuă pe Playtech

Decizie de ultima ora a lui Vladimir Putin. Adversarii politici, contrariati de aceasta masura total neasteptata

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a demis pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai, Vladislav Surkov. Strategul secret a fost cunoscut drept cardinalul gri din Rusia datorita influentei sale din culise asupra presedintelui. Decizie de ultima ora a lui Vladimir Putin Vladislav Surkov a fost vazut ca un asistent care l-a ajutat Putin sa-si .

Cine este femeia care l-a infruntat pe Vladimir Putin in Sankt Petersburg. Ce s-a intamplat apoi

O femeie nu a mai suportat modul in care isi traieste viata in tara sa natala si l-a confruntat chiar pe presedinte. Aceasta s-a plans de conditiile grele in care este nevoita sa traiasca. Cine este si ce s-a intamplat dupa ce l-a abordat pe Vladimir Putin? Cine este femeia care l-a confruntat pe Vladimir .

Vladimir Putin: Rusii si ucrainenii sunt acelasi popor. Diferentele lingvistice au aparut din cauza Poloniei

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca rusii si ucrainenii sunt acelasi popor, dar din cauza polonezilor au aparut diferentele lingvistice. Despartirea de Biserica Ortodoxa Rusa s-a produs din cauza vecinatatii ucrainenilor cu Biserica Catolica, iar Ucraina ca stat este un proiect al structurilor secrete ale Austriei.

VIDEO Vladimir Putin, interpelat de o femeie din Sankt Petersburg, care l-a intrebat cum poate trai cu 160 de euro pe luna

Presedintele rus a fost interpelat miercuri de o femeie din Sankt Petersburg, orasul natal al lui Vladimir Putin, care l-a intrebat cum poate trai cu un salariu lunar sub 160 de euro, scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )