Libnet.ro
UNICEF

01:05

Telefoanele Blackberry folosite de Casa Alba ar putea fi inlocuite de smartphone-uri Samsung sau LG

B1 B1,
Telefoanele Blackberry folosite de Casa Alba ar putea fi inlocuite de smartphone-uri Samsung sau LG

Casa Alba testeaza telefoane inteligente marca Samsung si LG pentru a inlocui telefoanele marca Blackberry folosite pana in prezentDepartamentul intern de IT al presedintiei SUA si Agentia pentru Comunicatii. continuă pe B1

Telefoanele Blackberry folosite de Casa Alba ar putea fi inlocuite de smartphone-uri Samsung sau LG

Casa Alba testeaza telefoane inteligente marca Samsung si LG pentru a inlocui telefoanele marca Blackberry folosite pana in prezentDepartamentul intern de IT al presedintiei SUA si Agentia pentru Comunicatii.

Lovitura pentru BlackBerry: Casa Alba ar putea sa inlocuiasca producatorul canadian cu Samsung sau LG

Casa Alba, care foloseste de mai bine de un deceniu telefoane BlackBerry, testeaza pentru utilizare in cadrul institutiei smartphone-uri ale companiilor sud-coreene Samsung si LG, punand in pericol unul dintre putinele contracte ramase companiei.

Casa Alba: Turneul lui Obama in Europa va arata ca Rusia este din ce in ce mai izolata.

Turneul pe care presedintele Statelor Unite, Barack Obama, il va efectua saptamana viitoare in Europa va arata ca Rusia este din ce in ce mai izolata pe plan international, anunta Casa Alba, potrivit Mediafax. Va fi evident pentru intreaga lume ca Rusia este din ce in ce mai izolata. Comunitatea internationala, in frunte cu Statele Unite, ii sustine pe ucraineni si pe liderii acestora, fiind determinata sa impuna costuri Rusiei, a declarat Susan Rice, consilierul prezidential american .

Casa Alba: Cei ce investesc in companii rusesti, informati asupra riscurilor.

Oficiali de la Casa Alba au contactat fonduri de investitii care detin actiuni la companii rusesti si le-au recomandat reprezentantilor acestora sa isi informeze clientii asupra potentialului risc legat de criza din Ucraina, anunta Reuters, conform RIA Novosti. Discutiile au inceput cu cateva saptamani in urma, companiile fiind sfatuite sa comunice clar clientilor riscul existent si sa ii avertizeze sa pregateasca un plan de actiune in cazul in care volatilitatea bursei de la Moscova este tot .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )