Libnet.ro
UNICEF

17:00

Samsung Galaxy Note 8 pierde inca un test irelevant pentru rapiditate

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 8 pierde inca un test irelevant pentru rapiditate

Samsung Galaxy Note 8 e un smartphone performant. Are insa momente cand performanta sa e sub ce te-ai astepta. Pretul de achizitie al telefoanelor de top din acest an a atins un prag infricosator. Desi iPhone X este luat ca referinta pentru situatia din piata, datorita pretului de start de 5. 400 lei, nici cu Galaxy []. continuă pe Playtech

Cand se lanseaza Samsung Galaxy A8 in Romania

Samsung Galaxy A8 2018) si Galaxy A8+ 2018) vin in Romania la inceputul anului. Specificatiile sunt bune, la fel ca pretul. Samsung Galaxy A8 continua seria Galaxy A, doar ca acum nu va mai fi despre A3, A5 sau A7, ci se schimba modul in care sunt denumite. Astfel, Samsung reduce gama de dispozitive, dar [].

Samsung Galaxy S9: noile imagini care iti arata designul final al telefonului

Samsung Galaxy S9 mai are aproximativ doua luni pana la lansare, iar acum vedem si designul final al viitorului flagship sud-coreean. Cei de la revista Forbes au reusit sa obtina o imagine render detaliata a viitorului flagship de la Samsung, modelul Galaxy S9. Imaginea a fost obtinuta prin intermediul companiei producatoare de carcase, Ghostek, iar [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2356 seconds )