Libnet.ro
UNICEF

08:45

Tot mai multe site-uri iti exploateaza procesorul pentru minat Bitcoin

Playtech Playtech,
Tot mai multe site-uri iti exploateaza procesorul pentru minat Bitcoin

Un nou mecanism de minat Bitcoin este ancorat in site-uri populare si ajunge sa-ti exploateze procesorul la maxim cand te uiti la un film online. Interesul in monezi criptografice a explodat in ultimii ani, iar cresterea spectaculoasa a pretului Bitcoin nu face decat sa genereze si mai multi speculanti. Multi oameni apeleaza la gesturi disperate []. continuă pe Playtech

Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu sunt lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii apara si sediul PSD Iasi (VIDEO)

Jandarmii au o atitudine tot mai agresiva fata de protestatari. Pentru prima data la protestele din acest an, duminica seara, jandarmii s-au mobilizat sa apere sediul PSD Iasi. Peste 1. 000 de oameni.

VIDEO SOCANT. Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu sunt lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii apara si sediul PSD Iasi (VIDEO)

Jandarmii au o atitudine tot mai agresiva fata de protestatari. Pentru prima data la protestele din acest an, duminica seara, jandarmii s-au mobilizat sa apere sediul PSD Iasi. Peste 1. 000 de oameni.

Start Up Nation 2017: Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte pentru antreprenori (oficial)

Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte antreprenorilor care s-au calificat la ajutoarele nerambursabile de la stat de maximum 200. 000 de lei prin parogramul Start Up Nation 2017, potrivit informatiilor oficiale comunicate, miercuri, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Droguri de la varste tot mai fragede. Pretul extazului - o viata distrusa

Varsta de la care incep tinerii sa consume droguri scade tot mai mult, infinit de greu mai dus de organism decat tutunul. Prima doza, trebuie inlocuita cu o doza si mai mare. Asta stiu.

Statele Unite: Facebook si Microsoft au impiedicat mai multe atacuri cibernetice ale Coreii de Nord

Facebook si Microsoft au impiedicat, saptamana trecuta, mai multe atacuri cibernetice, informeaza un oficial al Casei Albe, dupa ce Statele Unite a acuzat public Phenianul pentru atac informatic din luna mai care a blocat activitatea unor spitale, banci si al unor companii, transmite Reuters.

Cateva mii de persoane au marsaluit in mai multe orase ale tarii cerand Justitie, nu coruptie

Cateva mii de persoane marsuluiesc in mai multe orase din tara, protestand fata de modificarea legilor justitiei. La Cluj-Napoca sunt peste cinci mii de oameni in strada care scandeaza Justitie, nu coruptie si Dragostea de tara, in strada se masoara, anunta News. ro.

Alarmant! Tot mai multi romani se trezesc din senin in jurul orei 4 dimineata. Ce se intampla

Un somn linistit asigura o stare de bine si o sanatate corespunzatoare, dar se intampla de multe ori sa ne trezim in toiul noptii si sa nu mai adormim apoi. Iata de ce se intampla acest lucru si cum ne putem odihni ca.

De pe strada, in arest. Un barbat fara adapost a ajuns dupa gratii pentru mai multe furturi din garaje

Un tanar in varsta de 22 de ani isi va petrece sarbatorilor in arest, dupa ce oamenii legii l-au identificat ca fiind autorul mai multor furturi.

Guvernul suplimenteaza numarul de posturi la Ministerul de Externe, cele mai multe fiind pentru Reprezentanta Permanenta a Romaniei pe langa UE

Guvernul a aprobat miercuri suplimentarea de posturi pentru Centrala Ministerului Afacerilor Externe si pentru reteaua sa externa, sustinand necesitatea dinamizarii activitatii specifice a institutiei pe parcursul exercitarii mandatului de Presedinte al Consiliului UE. Astfel, se creeaza 30 de posturi suplimentare, pana la 31 august 2019, crescand de la 989 in prezent la 1019 posturi, pentru departamentele de spatiu/tematice si a celor cu profil tehnic-administrativ din Centrala MAE. De asemenea, vor fi 149 de posturi suplimentare, pana la 31 august 2019, crescand de la 1. 484 in prezent la 1. 633, pentru serviciul exterior al MAE.

VIDEO Patronii IMM denunta cresteri de taxe si impozite locale 2018 n mai multe orase

O serie de orase mari din Romania ar urma sa majoreze taxele si impozutele locale pentru firme si persoanele fizice, pentru a acoperi pierderile cauzate bugetelor edilitare de mutarea contributiilor sociale de la angajatori la angajati - se plang antreprenorii reuniti in cea mai mare organizatie patronala a firmelor mici si mijlocii din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )