Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cat o sa coste noul iPhone in Romania, de la iPhone 9 la iPhone Xs

Playtech Playtech,
Cat o sa coste noul iPhone in Romania, de la iPhone 9 la iPhone Xs

E tot mai clar ca vor fi trei telefoane iPhone lansate pe 12 septembrie. De la cel mai mare model pana la cel mai ieftin, preturile au ajuns deja pe net. in 2017, Apple a facut pasul la care. continuă pe Playtech

VIDEO De ce chinezii construiesc mii de kilometri de cale ferata n Africa si de ce tot mai multi sunt ngrijorati de influenta extrem de mare a tarii conduse de presedintele Xi

In ultimii zece ani au fost construiti peste 5. 000 de km de cale ferata in Africa datorita fondurilor furnizate de chinezi si exista in continuare planuri ambitioase de extindere. Chinezii spun ca revolutioneaza transportul in Africa si ca ajuta neconditionat statele, in timp ce tabara opusa spune ca suntem in fata unui nou colonialism si ca tarile africane raman datoare vandute, iar China se va putea implica in politica lor. Cat de multe cai ferate au fost construite in Africa si de ce cresc vocile critice la adresa acestor investitii puteti citi in articol.

Romania - cel mai mare declin din UE la preturile produselor industriale

Preturile produselor industriale au inregistrat un avans de 0,3% in Uniunea Europeana si unul de 0,4% in zona euro, in timp ce in Romania acestea au scazut cu 0,4%, in iulie comparativ cu iunie, inregistrandu-se, astfel, cel mai mare declin inregistrat in randul statelor membre, arata datele publicate, ieri, de Eurostat si preluate de Agerpres.

Eurobarometru: Romania nu mai este cea mai corupta tara din Europa

Romania nu mai este cea mai corupta tara din Europa, potrivit ultimului Eurobarometru, atrage atentia politologul Alina Mungiu Pippidi, care subliniaza ca romanii ar trebui sa nu se mai exprime asa de.

VARSTA DE PENSIONARE, schimbata oficial in Romania: Cele mai afectate sunt FEMEILE. De ce DOCUMENTE au nevoie URGENT...

Potrivit unui proiect legislativ depus la Senat, mamele care nasc si cresc un copil vor putea sa iasa la pensie cu doi ani mai devreme. Printre motivele expuse, se subliniaza si scaderea demografic, potrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )