Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cum a ajuns saracia din Romania s-o faca tara perfecta pentru vacante

Playtech Playtech,
Cum a ajuns saracia din Romania s-o faca tara perfecta pentru vacante

Aproape doua milioane de turisti au vizitat anul trecut Bucuresti. Unul dintre cele mai importante motive pentru care aleg Romania ca destinatie turistica sunt preturile mici. Bucuresti ocupa locul doi in clasamentul celor mai ieftine destinatii. Ca sa vezi ce inseamna ieftin, ei bine, o masa pentru doua persoane intr-un restaurant din Centrul Vechi costa [] . continuă pe Playtech

Mii de profesori au plecat din Romania. Unde au emigrat

Aproape 7. 000 de cadre didactice au plecat din tara in ultimii 20 de ani, din Romania si au solicitat recunoasterea profesiei in tarile din Uniunea Europeana, arata un raport al Comisiei Europene. Mai mult de.

PitechPlus finalizeaza prima achizitie pe piata din Romania

Compania clujeana de software PitechPlus a anuntat, astazi, ca a finalizat achizitia companiei MindMagnet, unul dintre principalii furnizori de solutii Magento din Romania, prin preluarea ultimului pachet de 49% din actiuni, in contextul in care vizeaza extinderea cu 20% a afacerilor in acest an.

Sunt ingrijorat de modificarile aduse legilor justitiei din Romania

Alexander Stubb, candidat in cursa interna din Partidul Popularilor Europeni pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, s-a aratat astazi destul de ingrijorat cu privire la incercarile de modificare a legislatiei Justitiei din Romania.

Clujenii de la PitechPlus finalizeaza prima achizitie pe piata din Romania

PitechPlus , una dintre cele mai mari companii clujene de solutii software, a finalizat achizitia companiei MindMagnet, unul dintre principalii furnizori de solutii Magento din Romania, prin preluarea ultimului pachet de 49% din actiuni, in luna.

Autonomia maghiarilor din Romania, in pasi marunti: Planul concret urmarit de Budapesta

Autoritatile de la Budapesta continua sa incurajeaza formatiunile maghiarilor din Romania sa militeze pentru autonomia maghiarilor din Transilvania. Mai multe, Budapesta aloca si fonduri speciale destinate.

Ce poti face cu cinci lei intr-un oras din Romania? - VIDEO

Ce putem face cu cincilei intr-un oras din Romania? La prima vedere, am spune ca nu avem prea multe variante. Asa ca reporterii Observator au facut un experiment. Au vrut sa vedem cate amintiri.

Statul roman vrea sa deschida conturi pe numele tuturor copiilor din Romania. Banii ar putea fi ridicati doar la 18 ani

Statul roman vrea sa deschida conturi pe numele tuturor copiilor din Romania. in Contul Junior, parintii pot putea depune bani pentru viitorul celor mici iar dobanzile vor fi mai generoase decat cele.

Documente-soc! Cum a reusit Elena Udrea sa fuga din Romania cu sume uriase de bani

Oana Stancu a vorbit la emisiunea Exces de Putere despreElena Udrea si pregatirea plecarii ei din Romania. Fostul ministru al Turismului, care s-a refugiat in Costa Rica, si-a planuit.

Ancheta jurnalistica dura privind infrastructura din Romania. Peste 30.000 de morti pe sosele si 20 de miliarde de euro cheltuite in zece ani

Radu Tudor a prezentat la emisiunea Punctul de intalnire un material despre situatia catastrofala in ceea ce priveste infrastructura rutiera din Romania. in ancheta jurnalistica facuta de.

Pavel Bartos urmeaza o TERAPIE... Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania a iesit la iveala:

Pavel Bartos este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania. Foarte talentat si mereu cu zambetul pe buze, Bartos este actor de teatru, prezentator tv, joaca in filme si apare in reclame. De.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )