Libnet.ro
UNICEF

06:30

Elon Musk vrea sa lanseze o Tesla de buget in viitorul apropiat

Playtech Playtech,
Elon Musk vrea sa lanseze o Tesla de buget in viitorul apropiat

Masinile electrice ar putea fi mai populare, daca preturile n-ar fi atat de prohibitive. Elon Musk pare ca ar vrea sa rezolve cumva problema asta, cel putin cand vine vorba de Tesla. Toata lumea viseaza la masini electrice, dar automobilele de acest fel inca lipsesc de pe strazi, mai ales in tari precum Romania. Poate []. continuă pe Playtech

Elon Musk spune ca anul a fost cumplit si ca uneori nu a iesit trei - patru zile din fabrica

Elon Musk a spus, intr-un amplu interviu pentru New York Times, ca anul acesta a fost cel mai greu al carierei sale, ca au fost si patru zile in care nu a iesit din fabrica, dar si saptamani in care a muncit 120 de ore. Seful Tesla a fost criticat pentru mesajele pe care le pune pe Twitter fara sa se consulte cu nimeni si unii l-au acuzat ca ia droguri recreationale. Interviul a continut si pasage in care Musk a ras, dar si altele in care a oftat, el asteptandu-se la lucruri deloc bune din punct de vedere personal.

Cum a devenit Elon Musk un subiect preferat de glume pe internet

Dupa ce multa vreme a fost considerat unul din cei mai mari inovatori in tehnologie, Elon Musk, CEO-ul si fondatorul SpaceX, a reusit sa devina una dintre personalitatile cele mai parodiate de pe internet. Elon Musk a fost, pana in primavara lui 2018, cat de cat placut de majoritatea lumii. Avea bubele lui precum [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )