Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce varianta de Note 9 prefera cei care au cumparat deja telefonul

Playtech Playtech,
Ce varianta de Note 9 prefera cei care au cumparat deja telefonul

Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat pe 9 august, iar precomenzile au inceput la doar cateva minute dupa anuntul lui DJ Koh, cu cifre preliminare destul de bune. Samsung Galaxy Note 9 a intrat la precomanda la scurt timp dupa dezvaluirea oficiala a smartphone-ului. Preturile nu sunt deloc mici pentru smartphone, dar nici nu []. continuă pe Playtech

Carmen Dan, la Antena 3: Dan: Nu am avut informatii ca cei care au organizat acest gen de actiuni au pregatire paramilitara/ Sunt sanse foarte mari sa recuperam arma

Ministrul Afacerilor Interne a declarat, duminica seara la Antea 3, referitor la comunicarea cu serviciile de informatii, ca MAI nu a detinut date care sa releve o stare de risc la institutii fundamentale ale statului, precizand ca nu a stiut ca cei care au organizat acest gen de actiuni au pregatire paramilitara, potrivit Mediafax.

Carmen Dan, despre cazul jandarmeritei: Erau fericiti cei care au atacat-o mediatic daca iesea din spital in scaun cu rotile? (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit, duminica seara, si despre cazuljandarmeritei ranitela protestul din Piata Victoriei de pe 10 august, precizand ca numeroase informatii care au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )