Libnet.ro
UNICEF

13:46

Cele mai tari 12 trucuri cu bicarbonat de sodiu pe care nu le stiai. Te scapa usor de multe probleme

Playtech Playtech,
Cele mai tari 12 trucuri cu bicarbonat de sodiu pe care nu le stiai. Te scapa usor de multe probleme

Iti prezentam cele mai tari 12 trucuri cu bicarbonat de sodiu, pe care cel mai probabil nu le stiai. Gospodinele obisnuiesc adesea sa foloseasca acest ingredient in bucatararie, dar si la curatenie. Poate fi utilizat intr-o varietate de moduri si te scapa rapid de multe probleme. Cele mai tari 12 trucuri cu bicarbonat de sodiu . continuă pe Playtech

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Dictare

Bula la dictare. Bula: Ce ati spus dl. profesor? Dl. profesor: Nu mai repet a 2-a oara! Bula: Du-te dracu! Dl. profesor: Ce ai spus ? Bula: Nu mai repet a 2-a.

Cele mai tari bancuri despre conducatori. Seful este ca zapada, dupa ce dispare, se face vremea frumoasa

Sefii sunt adesea ironizati de amatorii de umor, devenind protagonistii unor bancuri de pomina pe Internet. Va prezentam o selectie a celor mai reusite glume despre acestia.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: in tren

Doi politisti intra intr-un compartiment al trenului unde pe canapea statea tolanit Bula: Arme? Bani? Droguri? Nu, multumesc. O cafea, va rog .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bataia

Alinuta: Mama, un baiat m-a batut azi la scoala!!! Mama: Da? Si poti sa-l identifici? Alinuta: Da, am o ureche de-a lui in ghiozdan.

Unul dintre cele mai tari jocuri de pe Facebook, atacate de hackeri

Unele jocuri de pe Facebook dau, de multe ori, dependenta utilizatorilor, insa acestea pot veni, in unele situatii, si cu anumite riscuri. De data aceasta este vorba despre un joc extrem de.

La Targu Mures avem cele mai tari Servicii Speciale din Lume: Serviciile cu Nevoi Speciale

Un incarcator cu sase cartuse intregi s-a evaporat din bandulierele agentilor de la Serviciul pentru.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Mercedes

Intrebare: Care e diferenta dintre o blonda si un MERCEDES? Raspuns: In MERCEDES nu intra oricine .

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului (FOTO)

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului, miercuri, 2 octombrie, de la ora 19:30. in acompaniamentul orchestrei live condusa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Bomba

Doi ardeleni taiau o bomba cu fierastraul. Vine al treilea si ii intreaba: - Ma, da daca explodeaza? La care ailalti: - Apai nu-i bai, ca mai avem una! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cainele

Alinuta catre mama ei: - Mama, cainele nostru are un simt olfactiv foarte dezvoltat. Imi simte mirosul de la 1 km! Mama: - Pai, atunci mai spala-te si tu! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )