Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum aratau Anamaria Prodan si Oana Roman, in urma cu 15 ani. Fanii au ramas uimiti cand le-au vazut. Transformare uluitoare

Playtech Playtech,
Cum aratau Anamaria Prodan si Oana Roman, in urma cu 15 ani. Fanii au ramas uimiti cand le-au vazut. Transformare uluitoare

Anamaria Prodan si Oana Roman fac parte din gasca veche de vedete din showbiz-ul romanesc. Impresara a publicat o imagine, pe Instagram, prin care si-a reamintit de vremurile mult apuse, dar si ca prietenia ei cu prezentatoarea TV trece testul timpului. Cum aratau cele doua, in urma cu 15 ani? Cum aratau Anamaria Prodan si . continuă pe Playtech

Oana Roman a slabit 10 kilograme si nu se opreste aici. Urmez o dieta pe care mi-am creat-o singura, nu mi-a dat-o cineva

Oana Roman a slabit considerabil in ultima vreme, aproape 10 kilograme, iar vedeta a spus ca nu merge la nutritionist, ci si-a facut singura o dieta pe care o urmeaza.

Anamaria Prodan, din nou in rochie de mireasa. Ce anunt a facut vedeta

Anamaria Prodan, excentrica impresara, s-a lasat fotografiata in rochie de mireasa, iar rezultatul pare spectaculos. Sotia lui Reghecampf a realizat un pictorial pentru o revista dedicata exclusiv nuntilor, iar feedback-ul fanilor a fost unul pozitiv: mii de like-uri in doar cateva ore de la postare. Anamaria Prodan, din nou in rochie de mireasa Sotia lui .

Adevarul nebanuit din spatele casniciei vedetei Antena Stars, Anamaria Prodan. Nimeni nu a stiut de divort. Dezvaluiri uimitoare

Despre divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-a tot vorbit, de la pumnul primit de Alexa din partea impresarei, care ar fi avut la baza gelozia. Situatia a stat precum inainte intre sotii Reghecampf, fostul fotbalist implicandu-se mai deloc in situatie. Astfel, toti se intreaba ce ii leaga atat de tare? Raspunsul este: amintirile.

Anamaria Prodan cheltuie lunar 4.000 de euro pentru tratamentele parului si poarta extensii si peruci. Cum arata naturala

Anamaria Prodan a facut istorie cu vestitii palmieri, la care a renuntat in 2013 in favoarea unui par drept. A revenit la coafura care a consacrat-o, dand-o uitarii in 2017. De altfel, este vazuta de public drept o persoana cameleonica, uimindu-si fanii cu fiecare aparitie. Totulcu cheltuiala se tine, caci impresara da lunar 4. 000 de .

Anamaria Prodan, atac la femeile care stau acasa cu copilul: Nu poti sa stai si..

Anamaria Prodan a declarat intr-o emisiune la Pro TV ca zvonurile despre despartirea de sotul sau, Laurentiu Reghecampf, sunt inventii. De asemenea, ea le-a atacat indirect pe femeile care stau acasa sa-si.

Anamaria Prodan a tinut sa faca ea ANUNTUL! Dupa atatia ani, RENUNTA LA TOT! Lui REGHE nu-i vina sa creada

Impresara Anamaria Prodan e pregatita sa isi schimbe cariera. NU SE MAI ASCUND! CARE E RELATIA DINTRE IRINA LOGHIN SI FUEGO! FANII BANUIAU CEVA Mai precis, vedeta s-a gandit ca locul cel mai potrivit.

Oana Roman o jigneste pe Irina Rimes. E inculta grav! Ce a putut sa spuna despre ea

Irina Rimes este in mijlocul unui scandal monstru despre controversele aparute in urma unor declaratii pe care artista le-a facut despre operele lui Brancusi, dupa ce a fost desemnata ambasadoarea Zilei Nationale Constantin Brancusi. Oana Roman, vizibil deranjata de faptul ca solista a primit acest titlu, a aruncat mai multe replici dure la adresa juratului .

Cum a reusit Oana Roman sa elimine 10 kg din greutate. Produsul la care a renuntat definitiv

Oana Roman si-a transformat total look-ul. Vedeta a slabit 10 kilograme cu ajutorul unei diete pe care spune ca si-a creato-o singura. Cum a reusit aceasta sa slabeasca. Cum a reusit Oana Roman sa elimine 10 kg din greutate Oana Roman este intr-un proces de transformare continuu. Vedeta a reusit sa slabeasca nu mai putin .

O inculta, nu o duce capul. Oana Roman, ATAC DUR la adresa Irinei Rimes. De unde a pornit totul...

Dupa ce Irina Rimes a fost numita, recent, ambasadorul Zilei Nationale Constantin Brancusi 2020, acest fapt iscand un scandal monstru. Astfel, Oana Roman a intervenit in acest caz si a adresat cuvinte grele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3255 seconds )