Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce va face Andreea Berecleanu, dupa ce a parasit Antena 1. Fosta prezentatoare Observator a oferit primele detalii

Playtech Playtech,
Ce va face Andreea Berecleanu, dupa ce a parasit Antena 1. Fosta prezentatoare Observator a oferit primele detalii

Plecarea Andreei Berecleanu de la pupitrul stirilor Observator, de la Antena 1, a surprins pe toata lumea. Prezentatoarea de televizune a dat si o declaratie despre acest eveniment care a suprins pe toata lumea. Ce va face Andreea Berecleanu, dupa ce a parasit Antena 1 Andreea Berecleanu a facut si o declaratie in exclusivitate pentru . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Andreea Berceleanu a parasit Antena

Andreea Berecleanu a decis sa plece de la Antena 1 si sa renunte la postul de prezentator al emisiun.

Anunt de ultima ora de la Antena 1! Andreea Berecleanu, inlocuita de la Observator dupa 10 ani. Cine va prezenta jurnalul de stiri

Andreea Berecleanu este de ani buni o figura emblematica a Observatorului, principalul jurnal de stiri de la Antena 1. Potrivit surselor Libertatea. ro, vedeta s-ar pregati de schimbari majore la nivel profesional. Update: Reprezentantii postului Antena 1 au transmis faptul ca din aceasta primavara gazda Observatorului de la ora 19:00, difuzat de luni pana vineri, va .

Renunta Andreea Berecleanu la televiziune? Cu se va ocupa fosta prezentatoare Observator, dupa ce a parasit Antena 1

Andreea Berecleanu a decis sa plece de la pupitrul stirilor Observator, de la Antena 1, si a surprins pe toata lumea. Prezentatoarea de televizune a dat si o declaratie despre acest eveniment care a suprins pe toata lumea. Renunta Andreea Berecleanu la televiziune? Andreea Berecleanu a facut si o declaratie in exclusivitate pentru revistaElle, despre .

Se intoarce Andreea Berecleanu la PRO TV, dupa ce a parasit Antena 1? Raspunsul mult asteptat de fani

Dupa ce a anuntat ca va pleca de la Antena 1, fanii i-au transmis o multime de mesaje pe Instagram. Dintre acestea, unul o indeamna pe prezentatoarea de televiziune sa se intoarca la Pro Tv, acolo unde a lucrat cativa ani alaturi de fostul sot, Andrei Zaharescu. Se intoarce Andreea Berecleanu la PRO TV, dupa .

Andreea Berecleanu, primele declaratii dupa ce Antena 1 a anuntat ca nu va mai prezenta Observator. Nu voi accepta situatii impuse

Andreea Berecleanu a facut primele declaratii, dupa ce postul Antena 1 a anuntat ca ea nu va mai prezenta Observator, iar din aceasta primavara telespectatorii o vor gasi pe Alessandra Stoicescu la pupitrul jurnalului de stiri. Andreea Berecleanu, primele declaratii dupa ce Antena 1 a anuntat ca nu va mai prezenta Observator Nu voi accepta .

Andreea Berecleanu si-a dat demisia de la Antena 1. Cu cine va fi inlocuita!

Andreea Berecleanu a socat pe toata lumea ieri cand a anuntat public ca renunta, dupa 17 ani, la colaborarea ei cu Antena 1. Iata cu cine va fi inclocuita la pupitrul Observatorului! .

Dana Chera Grecu si Andreea Berecleanu pleaca de la Antena

Dana Chera Grecu a anuntat ca nu se mai intoarce la Antena 3, dupa concediul de maternitate, pentru ca, spune ea, simte sa faca altceva, in contextul in care perioada de pauza de televiziune a fost o reconsiderare a sa, potrivit unui interviu acordat Paginedemedia. ro. Anuntul Danei Grecu vine la o zi dupa ce o alta jurnalista a grupului Intact Media, Andreea Berecleanu, a spus ca paraseste Antena 1.

Cine o inlocuieste pe Andreea Berecleanu la Observator, dupa ce jurnalista si-a anuntat demisia de la Antena 1 FOTO

Dupa ce prezentatoarea de stiri Andreea Berecleanu 44 de ani) si-a anuntat demisia de la Antena 1, reprezentantii postului au anuntat cine ii va lua locul la pupitrul Observatorului.

Andreea Berecleanu pleaca de la Antena 1 dupa 17 ani: Nu voi accepta situatii impuse

Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de stiri de la Antena 1, Observatorul, a anuntat pe Facebook ca se desparte de postul de televiziune. Ea nu a facut precizari legate de motivul plecarii.

Cum arata Andreea Berecleanu, in urma cu 10 ani, cand a inceput sa prezinte Observator la Antena 1. Era de-o frumusete ravasitoare. Foto

Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest, asa se descrie Andreea Berecleanu in ultimul mesaj postat pe Instagram prin care se destainuie publicului, legat de iesirea sa de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )