Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai popular podcast de care nu aveai nevoie: ce cauta printul Harry si Meghan Markle pe Spotify

Playtech Playtech,
Cel mai popular podcast de care nu aveai nevoie: ce cauta printul Harry si Meghan Markle pe Spotify

Dupa ce au parasit familia regala a Marii Britanii, printul Harry si Meghan Markle se pare ca au devenit niste oameni de afaceri foarte seriosi. Au incheiat deja contracte foarte. continuă pe Playtech

Telefonul de care aveai nevoie ca sa iti rupi dependenta de retele sociale si internet

Viata noastra se invarte in jurul internetului, a gadgeturilor inteligente si a retelelor sociale. Pentru munca, pentru placere, toti suntem dependenti de tehnologie, vrem, nu vrem. Te-ai.

Cel mai popular joc de la Nokia ajunge pe iPhone si e mai ieftin decat un telefon

La cate jocuri sunt disponibile acum pe telefoane, e putin probabil ca asteptai asa ceva. Dar a venit si, ei bine, e cat de cat placut sa ai un moment de nostalgie. Ca sa intelegi.

VIDEO INTERVIU Bogdan Dragoi, Director general SIF Banat Crisana: Pentru unii, crizele economice pot fi oportunitati + greseli de incepator Cel mai rapid mod in care poti sa iti pierzi banii este sa faci investitii pe cursul euro-dolar

Trebuie sa avem mare grija. Exista un miraj al Bursei si al pietei de capital, cel pe care il vedem in filme, unde de cele mai multe ori ne sunt prezentate doar povestile de succes si nu vedem si esecurile. La nivel macro, suntem o tara care are deficite structurale serioase si doar prin masuri economice foarte dure vom putea sa ne redresam, Bogdan Dragoi, Director general si Presedinte al Consiliului de administratie SIF Banat Crisana.

Orasele romanesti cu cel mai curat aer: Brasov e la coada si contrazice regula ca la munte e mai bine

Se vorbeste despre incalzirea globala, se cerceteaza zonele cele mai poluate si se cauta solutii. Dar care este situatia in tara noastra? Orasele romanesti cu cel mai curat aer ar.

Cel mai sigur loc dintr-o masina de 5 locuri. Explicatiile expertilor

Cred ca majoritatea oamenilor, cand se urca intr-o masina, nu se gandesc neaparat care este cel mai sigur loc. Mai ales atunci cand ai in fata o masina frumoasa si esti un pasionat al autoturismelor, siguranta este printre ultimele lucruri la care te gandesti. Vrei doar sa te bucuri de masina. Totusi, ar trebui sa .

Cum decolorezi pistruii si petele de la soare. Cel mai usor truc secret de la un expert in beauty

Daca te-ai bucurat de soare si ai ramas cu pete pigmentar pe fata, expertul in frumusete Dana Sota a spus despre ingredientele care fac ca produsele cu efect de albire sa fie eficiente. Cum decolorezi pistruii si petele de la soare Astfel ca exista mai multe solutii de reducere a petelor pigmentare. Iata care sunt .

Japonia se confrunta cu cel mai grav focar de gripa aviara din istorie. Peste 3 milioane de pasari au fost deja sacrificate

Japonia se confrunta cu cel mai grav focar de gripa aviara din istorie, peste 3 milioane de pasari fiind deja sacrificate, relateaza Reuters. Cel mai grav focar de gripa aviara din istoria.

Nou centru pentru refugiati la Timisoara, cel mai mare din lume

Un nou centru pentru refugiati a fost construit la Timisoara, chiar langa cel care functiona deja, la eveniment fiind prezent si ministrul de Interne, Marcel Vela. Acesta a subliniat ca este vorba despre o investitie realizata din fonduri europene. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului General pentru Migranti este cel mai mare centru de acest fel din lume, potrivit News.

Science News: Muntele Everest a crescut cu 86 cm, dar tot nu este cel mai inalt de pe Pamant

China si Nepalul au confirmat saptamana trecuta noua dimensiune standard a muntelui Everest, masivul neregulat din Himalaya care le incaleca granita. Cel mai inalt pisc din lume este acum putin mai inalt in mod oficial si acesta nu este sfarsitul povestii. Schimbarile geologice, metodele complicate de a masura un munte si criteriile variate de aflare a celei mai inalte culmi din lume dau certitudinea ca nu este o chestiune inchisa pentru totdeauna.

Cel mai bogat bancher din lume, Joseph Safra, a murit la varsta de 82 de ani

Joseph Safra, un finantist nascut in Liban, care a devenit cel mai bogat bancher din lume dupa ce a construit un imperiu international din tara sa de adoptie, Brazilia, a murit la varsta de 82 de ani, relateaza Financial Times, preluat de Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )