Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cine e Paul de Romania, de fapt. Care e numele real al printului si cu ce se ocupa

Playtech Playtech,
Cine e Paul de Romania, de fapt. Care e numele real al printului si cu ce se ocupa

Printul Paul de Romania a fost condamnat la inchisoare, dupa ce acesta a comis mai multe ilegalitati in cazul Ferma Baneasa. Dar cine este Paul Lambrino si ce a facut. Cine e Paul de Romania, de fapt Judecatorii au ajuns la o concluzie in cazul dosarului Ferma Baneasa. Asadar, vinovatii au fost condamnati pentru ilegalitatile . continuă pe Playtech

Cine e, de fapt, Lia, sotia printului Paul de Romania. Ce secrete rusinoase s-au aflat despre ea

Ce lucruri se stiu despre sotia Printului Paul de Romania? Care sunt secretele care nu-i fac deloc cinste ce s-au aflat de curand? Ce ar fi vrut Lia sa ramana ascuns? Lucruri rusinoase aflate despre Lia, sotia Printului Paul de Romania Cateva lucruri picante s-au aflat despre Lia, sotia Printului Paul de Romania. Oamenii legii .

Planul secret al lui Dan Negru pentru Revelion. Cine este marea vedeta care va avea rol principal la Antena 1

Mai este putin pana la Noaptea de Revelion, iar posturile TV se pregatesc intens. De aproape 20 de ani Antena 1 sarbatoreste trecerea dintre ani cu show-uri spectaculoase, sub bagheta celebrului Dan Negru. Vedeta TV este gazda acestor show-uri si de fiecare data a adus surprize, sub diferite forme. in ultimii ani show-ul Antenei 1 .

Cine este, de fapt, iubita lui Ionut Belei. Castigatorul de la Chefi la Cutite stie ce va face cu banii, alaturi de prietena

S-a aflat cine este, de fapt, iubita lui Ionut Belei. Castigatorul de la Chefi la Cutite a anuntat ce va face cu banii, alaturi de prietena lui. Planurile pe care le aveau se vor concretiza mult mai repede, acum ca Ionut Belei a castigat marele premiu Chefi la Cutite in valoare de 30000 de euro.

Cine este, de fapt, Ionut Belei, castigatorul de la Chefi la cutite. Cum a plecat din tara la doar 19 ani

Fiind impresionat de Ionut Belei, Chef Sorin Bontea i-a oferit acestuia cutitul de aur care l-a trimis direct in echipe. Bontea nu s-a inselat, deoarece Ionut Belei este castigatorul sezonului 8 al emisiunii Chefi la cutite. Cine este, de fapt, Ionut Belei, castigatorul de la Chefi la cutite Desi are o diploma de electrician, Ionut .

Cine este, de fapt, soferul omorat de politistii romani. A fost urmarit 80 de kilometri in Iasi si Botosani

Cursa fatala pentru un barbat din Iasi. Acesta a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor si a ajuns sa fie impuscat mortal. Soferul a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un cap de pod, moment in care agentii ar fi tras in directia automobilului 17 gloante, in plan vertical si spre roti. Unul dintre proiectile .

Simona Halep, alaturi de o vedeta din Romania la care nimeni nu se gandea. Cu cine a fost surprinsa

Zilele trecute, Simona Halep a participat la o sesiune foto alaturi de o ravnita vedeta din Romania. Aducerea lor sub acelasi obiectiv a fost surprinzatoare pentru public. Simona Halep, sesiune foto alaturi de o vedeta din Romania Simona Halep a revenit la activitatile de zi cu zi dupa ce a trecut cu brio peste problemele .

Adriana Bahmuteanu, gata de nunta! Cine este barbatul cu care l-a inlocuit pe Silviu Prigoana

Adriana Bahmuteanu, pasi repezi spre un nou mariaj. Aceasta si-a gasit linistea alaturi de un artist grec cunoscut la noi in tara, barbatul care a facut-o sa se gandeasca la o noua casatorie si i-a redat speranta in iubire. Adriana Bahmuteanu, pregatita sa faca pasul cel mare Adriana Bahmuteanu vine cu un istoric destul de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )