Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce iubite a avut Printul Charles inainte de Diana. Toate trebuiau sa indeplineasca doua conditii

Playtech Playtech,
Ce iubite a avut Printul Charles inainte de Diana. Toate trebuiau sa indeplineasca doua conditii

De-a lungul anilor Printul Charles a starnit multe controverse. Printul Charles,de-a lungul anilor, se pare ca a avut o lista lunga de iubite sau partenre ocazionale. Multe dintre ele chiar si intre cele doua nunti, cu Diana si, ulterior cu Camilla Parker Bowels. Istoria iubitelor sale si Printul Charles Conform unor dezvaluiri, viitorul rege ar . continuă pe Playtech

Printul Charles nu o mai suporta pe Meghan Markle. Ce i-a transmis, niciodata nu s-a mai intamplat asta

Printul Charles nu o mai suporta pe Meghan Markle, iar asta s-a vazut in ultimul mesaj pe care l-a transmis. Ce s-a intamplat si ce i-a spus si cand s-a petrecut asta? Relatia dintre Printul Charles si Meghan Markle nu mai e deloc una buna Meghan Markle nu mai este placuta de inca un membru .

Printul Charles si Camilla si-au dezinstalat comentariile pe Twitter din cauza serialului The Crown

Fanii serialului The Crown reprezinta motivul pentru care Printul Charles si sotia sa, Camilla Parker Bowles, au fost nevoiti sa isi dezinstaleze functia de comentarii pe contul oficial de Twitter. Iata detaliile.

Printul Charles catre Meghan Markle: Sa nu te mai intorci niciodata in Anglia!

Odata, avea o relatie de invidiat cu nora sa. Este vorba despre Printul Charles, despre care s-a spus ca a fost foarte apropiat de Meghan Markle si de mama acesteia, Doria, atunci cand cele doua au facut parte din familia regala britanica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )