Libnet.ro
UNICEF

01:05

Momente grele pentru Regina Elisabeta. Lovituri grele de la Harry, Meghan Markle si Printul Charles

Playtech Playtech,
Momente grele pentru Regina Elisabeta. Lovituri grele de la Harry, Meghan Markle si Printul Charles

Care au fost cele mai grele momente pentru Regina Elisabeta a II-a de anul acesta? Loviturile primite de suverana Marii Britanii si tensiunile din Familia Regala din 2020. Cele mai grele momente pentru Regina Elisabeta. Tensiunile din anul 2020 Familia Regala a Marii Britanii a fost cutremurata serios in acest an, Regina Elisabeta a II-a . continuă pe Playtech

in ce stare se afla Liviu Varciu. Momente cumplite pentru artist: este oribil ce i s-a intamplat (exclusiv)

Din cauza coronavirusului, Liviu Varciu a petrecut Craciunul izolat de familia sa, intr-o camera din vila. Acum, se pare ca artistul v-a putea sa isi petreaca noaptea de Anul Nou alaturi de iubita lui si ce doi copii. in ce stare se afla Liviu Varciu. Momente cumplite pentru artist Liviu Varciu a povestit ca a .

EXCLUSIV Cati bani a pierdut Calin Goia in 2020. Momente cumplite pentru solistul de la Voltaj: suma este colosala

Da vina pe Voltaj! Ei bine, anul acesta scuza nu mai e de actualitate. Calin Goia va petrece Revelionul acasa, dar duce dorul concertelor: Va fi o seara ciudata, foarte ciudata, intr-un anume fel pentru mine. Din 1999 nu am mai petrecut Noaptea dintre Ani acasa. Iar acum, dupa 21 de ani, o voi face! .

Regina Elisabeta a II-a si printul Philip, singuri de Craciun la Castelul Windsor

Pentru prima data dupa multe decenii, suverana britanica si sotul ei nu au mai calatorit la domeniul Sandringham, situat in estul Angliei, unde petreceau de obicei Craciunul alaturi de ceilalti membri ai familiei regale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )