Libnet.ro
UNICEF

07:00

Printesa Diana, momente jenante in casnicia cu Printul Charles. Ce i-a sugerat sa poarte: este halucinant

Playtech Playtech,
Printesa Diana, momente jenante in casnicia cu Printul Charles. Ce i-a sugerat sa poarte: este halucinant

Una dintre prietenele printesei Diana i-a recomandat acesteia sa poarte o peruca similara cu coafura rivalei sale, Camilla Parker-Bowles, pentru a-si imbunatati viata intima cu printul Charles, conform unei noi biografii regale. Detalii despre casnicia printesei Diana cu printul Charles. Noua biografie regala arata un moment jenant mai putin cunoscut Casatoria printului Charles cu Diana . continuă pe Playtech

De ce l-a lovit Printesa Diana cu o sticla in cap pe Charles. Ce s-a intamplat intre cei doi, de fapt

Printul Charles si printesa Diana au avut o casnicie dezastruoasa. Cu toate acestea, relatia lor nu a fost intotdeauna trista si mohorata, deoarece au avut si partea lor de momente haioase. De ce l-a lovit Printesa Diana cu o sticla in cap pe Charles De fapt, un videoclip i-a infatisat pe printul Charles si pe .

Detaliul secret de la nasterea Printului William a iesit la iveala. Printesa Diana, umilita de Printul Charles

Cuplul format din Charles si Diana a inceput sa scartaie cu ceva timp inainte sa vina pe lume Printul Wiliam. Dovada sta si modul cum a primit Printul de Wales marea veste. Detaliul secret din ziua in care Lady Di l-a anuntat ca opteaza pentru travaliu indus. Detaliul frapant din familia regala britanica. Reactia Printului .

Printesa Diana, avertizata chiar de William. Barbatul atat de rau de care s-a aflat acum

Fostul iubit al Diana, Hasnat Khan, a expus modul in care Martin Bashir, descris de acesta ca fiind viclean, a pradat printesa. Khan a spus ca reporterul BBC i-a umplut capul cu gunoi pana cand printul William, pe atunci adolescent, a avertizat-o pe Lady Di in privinta lui: Mami, nu este o persoana buna, conform .

Cum a ajuns Lady Diana sa il loveasca pe Printul Charles cu o sticla

Casatoria printului Charles cu Diana s-a incheiat cu un divort scandalos. Relatia lor nu a fost insa una perfecta inca de la inceput, iar semnele tradau asta: felul in care Charles a cerut-o in casatorie pe Diana, faptul ca iubita sa, Camilla Parker Bowles, a fost invitata la nunta si ca Printul obisnuia sa se intalneasca cu sora mai mare a Dianei, toate acestea spuneau multe despre povestea lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )