Libnet.ro
UNICEF

15:00

Printul Charles nu o mai suporta pe Meghan Markle. Ce i-a transmis, niciodata nu s-a mai intamplat asta

Playtech Playtech,
Printul Charles nu o mai suporta pe Meghan Markle. Ce i-a transmis, niciodata nu s-a mai intamplat asta

Printul Charles nu o mai suporta pe Meghan Markle, iar asta s-a vazut in ultimul mesaj pe care l-a transmis. Ce s-a intamplat si ce i-a spus si cand s-a petrecut asta? Relatia dintre Printul Charles si Meghan Markle nu mai e deloc una buna Meghan Markle nu mai este placuta de inca un membru . continuă pe Playtech

Printul Charles catre Meghan Markle: Sa nu te mai intorci niciodata in Anglia!

Odata, avea o relatie de invidiat cu nora sa. Este vorba despre Printul Charles, despre care s-a spus ca a fost foarte apropiat de Meghan Markle si de mama acesteia, Doria, atunci cand cele doua au facut parte din familia regala britanica.

Lovitura dura pentru Meghan Markle dupa ce a pierdut sarcina. Cine i-a interzis accesul in familia regala

Despre Printul Charles s-a spus mereu ca a fost apropiat de Meghan Markle si de mama acesteia, Doria, atunci cand ele faceau parte din familia regala britanica. Relatiile s-au racit dupa ce Ducii de Sussex au parasit palatul si Anglia pentru a se stabili in Los Angeles. Punctele nevralgice au fost intemeiate, este de parere .

Meghan Markle a recunoscut ca a facut un avort spontan, in vara acestui an: Stiam, in timp ce imi strangeam primul copil nascut, ca il pierd al doilea

Desi pare ca traiesc mai fericiti ca niciodata, in timpul aparitiilor rare din public sau din social media, Meghan Markle si Printul Harry s-au confruntat si cu momente de-a dreptul cumplite in viata de.

Meghan Markle a pierdut sarcina. Ce povesteste despre al doilea copil

Meghan Markle a facut ieri o dezvaluire dureroasa. Ea si Printul Harry ar fi trebuit sa devina pentru a doua oara parinti, dar din nefericire Ducesa de Sussex a pierdut sarcina in perioada verii.

Meghan Markle a pierdut sarcina! Sotia Printului Harry rupe tacerea despre drama ei

In timp ce-l strangeam la piept pe primul meu copil, stiam ca il pierd pe al doilea, a scris Meghan Markle, intr-un articol pentru New York Times. Aceasta a povestit despre avortul spontan si cum l-a vazut pe Harry plangand cu lacrimi de sange. Tragedie in familia regala britanica. Meghan Markle a pierdut sarcina. L-am .

Meghan Markle dezvaluie ca a suferit un avort spontan in iulie

Meghan Markle dezvaluie ca a suferit un avort spontan in iulie. Stiam, in timp ce-l strangeam in brate pe primul meu copil, ca il pierd pe al doilea, a dezvaluit ducesa, scrie Mediafax citand Birmingham Mail.

Meghan Markle, sotia printului Harry, a dezvaluit ca a pierdut o sarcina anul acesta

Meghan Markle, sotia printului Harry, a dezvaluit intr-un articol publicat in New York Times ca a suferit pierderea unei sarcini in luna iulie a acestui an, transmite News. ro.

Meghan Markle a pierdut cea de-a doua sarcina: Stiam, in timp ce-mi strangeam la piept intaiul nascut, ca l-am pierdut pe al doilea

Meghan Markle, in varsta de 39 de ani, a marturisit intr-un articol publicat pe New York Times ca a pierdut o sarcina in luna iulie a acestui an.

Printul Charles si Camilla si-au dezinstalat comentariile pe Twitter din cauza serialului The Crown

Fanii serialului The Crown reprezinta motivul pentru care Printul Charles si sotia sa, Camilla Parker Bowles, au fost nevoiti sa isi dezinstaleze functia de comentarii pe contul oficial de Twitter. Iata detaliile.

Diana cea timida a dansat, odata, in public pentru Printul Charles. Cum a reactionat acesta la surpriza ei?

Parea ca nu mai este nimic nou de descoperit despre Lady Diana. Cu toate acestea, regretata printesa reuseste sa ne uimeasca si astazi, la atatia ani dupa moartea ei. Putini stiu ca fosta sotie a Printului Charles era pasionata de dans si de balet in mod special si ca stia sa cante si la pian.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )