Libnet.ro
UNICEF

05:15

Regina Elisabeta, decizie radicala in fata virusului. Ce va face in curand. isi obliga si sotul

Playtech Playtech,
Regina Elisabeta, decizie radicala in fata virusului. Ce va face in curand. isi obliga si sotul

Regina Elisabeta a II-a si sotul ei, printul Philip, vor fi vaccinati cu prioritate contra noului coronavirus, scrie The Times. Surse ale publicatiei britanice numite au spus ca este o decizie personala si o chestiune privata. Monarhul va face public faptul ca s-a vaccinat dupa ce acest lucru se va fi intamplat. Regina Elisabeta si . continuă pe Playtech

Regina Elisabeta a II-a se va vaccina in curand impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a va primi in urmatoarele saptamani vaccinul anti-COVID-19 produs de Pfizer-BioNTech, care tocmai a obtinut aprobarea autoritatilor sanitare britanice, scrie presa de la Londra.

Regina Elisabeta va fi printre primii britanici care se vor vaccina contra noului coronavirus - presa

Regina Elisabeta a II-a si sotul ei, printul Philip vor fi printre primii britanici care vor primi vaccinul anti-coronavirus scrie The Times. Surse ale publicatiei britanice au spus ca este o decizie personala si o chestiune privata, dar monarhul ar putea sa faca public faptul ca s-a vaccinat dupa ce acest lucru se va intampla.

Regina Elisabeta angajeaza asistent. Cati bani va primi norocosul, contractul e formidabil

Anunt cu totul surprinzator. Regina Elisabeta angajeaza asistent iar contractul e unul formidabil. Iata cati bani va primi norocosul care va pune mana pe locul de munca cu totul special. Regina Elisabeta isi angajeaza asistent personal Anuntul neasteptat a fost postat pe o cunoscuta platforma de recrutare din Marea Britanie. Mai exact, Regina Elisabeta cauta .

Regina Elisabeta, in doliu. A murit chiar in aceasta zi

Regina Elisabeta este in doliu. A murit chiar in aceasta zi, astfel ca este tristete mare in castelul Winsor, acolo unde Regina s-a retras pentru a fi in siguranta impotriva epidemiei de coronavirus. Ce tragedie s-a intamplat in familia regala a Marii Britanii, vedeti in articolul de mai jos. Regina Elisabeta este suparata. Cainele ei .

Regina Elisabeta a II-a si Printul Filip, printre primii britanici care se vor vaccina anti COVID-19 (VIDEO)

Regina Elisabeta a II-a va fi printre primii britanici care vor beneficia de vaccinul anti COVID 19. Monarhul, impreuna cu sotul ei, printul Filip, se numara printre primii oameni care vor fi vaccinati impotriva.

Carmen Iohannis, aparitie uluitoare la vot. Tinuta ei asortata aminteste de Regina Elisabeta

Printre oficialii care s-au prezentat pana la aceasta ora la vot se numara si Carmen Iohannis, care a purtat o tinuta eleganta, asortata din cap pana in picioare. Carmen Iohannis a ales albastru la vot. Prima Doamna a impresionat cu tinuta sa Carmen Iohannis a ajuns la sectia de votare din Sibiu in jurul orei .

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, indurerata de moartea unui dintre catei sai. Suverana a ramas cu un singur animal

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii trece prin momente grele, dupa ce unul dintre cateii sai, din rasa Corgi, a murit. Suverana este cunoscuta pentru pasiunea ei pentru simpatica rasa de patrupede, iar de-a lu.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, indurerata de moartea unuia dintre catei sai. Suverana a ramas cu un singur animal

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii trece prin momente grele, dupa ce unul dintre cateii sai, din rasa Corgi, a murit. Suverana este cunoscuta pentru pasiunea ei pentru simpatica rasa de patrupede, iar de-a lu.

Oana Zavoranu, decizie radicala. I-a surprins pe toti: nu mai vrea sa auda

Dupa lupta cu influencerii din Romania, si dupa multele controvesrse, se pare ca Oana Zavoranu s-a cam saturat. Ultima decizie anuntata pe retelele de socializare i-a luat prin surprindere pe fani. Oana Zavoranu vrea sa plece in America Ultimele evenimente care au avut-o pe bruneta in prim plan au cam obosit-o, si recent intr-un dialog .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )