Libnet.ro
UNICEF

20:02

Inteligenta artificiala aduce bani frumosi gigantului Intel

Playtech Playtech,
Inteligenta artificiala aduce bani frumosi gigantului Intel

Miza Intel pe procesoarele dotate cu inteligenta artificiala pare a da roade dupa ce producatorul de procesoare a dezvaluit cati bani a facut anul trecut din vanzarea a astfel de produse. Intel a vandut procesoare dotate cu inteligenta artificiala in valoare de 1 miliard de dolari in 2017. Al doilea cel mai mare producator de []. continuă pe Playtech

VIDEO Inteligenta artificiala n viata de zi cu zi: Cercetatorii nvata un sistem cum sa dribleze

Acest om animat care arata ca un caracter din jocurile video imagine), este un program dotat cu inteligenta artificiala care invata cum sa dribleze in timp real. Pe scurt, ceea ce vizionezi este un avatar asemanator unei persoane care invata o miscare umana foarte specializata.

Xiaomi a lansat cel mai ieftin telefon cu4G si inteligenta artificiala

In efortul celor de la Xiaomi de a lansa dispozitive atragatoare pentru fiecare piata, tocmai au anuntat un telefon de vorbit la doar 30 de dolari cu conectivitate 4G si cateva abilitati de inteligenta artificiala. Seria de aparate Xiaomi Qin a fost subiectul unei campanii de crowdfunding incununate de succes. Avand in vedere volumul de [].

Inteligenta artificiala va salva animalele folosite in scopuri de teste stiintifice

Inteligenta artificiala vine in ajutorul oamenilor de stiinta si poate salva, cu aceeasi ocazie, animalele folosite pentru testarea substantelor dezvoltate in laborator.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )