Libnet.ro
UNICEF

07:45

Procesoarele Snapdragon care vor face telefoanele mid-range si mai bune

Playtech Playtech,
Procesoarele Snapdragon care vor face telefoanele mid-range si mai bune

Qualcomm aduce noi procesoare Snapdragon pentru telefoanele mid-range, iar difentele dintre aceste telefoane de mijloc si cele de top devin si mai mici. Snapdragon 665, ce pare a fi urmasul lui. continuă pe Playtech

Calator prin Romania, proiectul a doi tineri care vor sa promoveze tara mai bine decat o fac autoritatile

Calator prin Romania este un proiect dezvoltat de doi tineri, absolventi ai Academiei de Studii Economice, care au inteles si nu au vrut sa ignore) potentialul turistic enorm pe care il are Romania, dar si limitele autoritatilor legate de.

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi cumpere un apartament

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi cumpere un apartament. Camera Deputatilor a adoptat un proiect de lege care prevede ca locuintele noi sa poata fi vandute abia dupa ce s-a primit receptia finala a.

DOCUMENT Trei zile de concediu pentru femeile care vor urma o procedura de fertilizare in vitro

Salariatele care vor urma o procedura de fertilizare in vitro ar putea beneficia de un concediu de odihna suplimentar, platit, de 3 zile, reiese dintr-un proiect al Ministerului Muncii, care se afla la avizare in cadrul Consiliului Economic si Social.

Ioan Niculae, reactie furibunda in scandalul provocat de ordonanta lacomiei: Singurul nostru furnizor, din 2015 pana acum, a fost Gazprom / Ce vor face producatorii romani cu gazul, ii dau foc in Piata Victoriei?

Omul de afaceri Ioan Niculae a reactionat public pe tema controversatei ordonante 114/2018 ordonanta lacomiei), despre care s-a spus ca este cu dedicatie pentru el si combinatele sale, prin faptul ca obliga Pe.

Au vrut o schimare in viata lor, insa nu stiau pretul pentru care vor plati. O fiica si mama ei au facut un lucru infiorator, povestea lor a ingrozit internetul (FOTO)

O mama si-a a incurajat fiica de 23 ani, sa danseze si sa intretina relatii intime cu barbati mult mai in varsta, pentru ca ele sa-si poata plati operatiile estetice si cosmeticele. Georgiana.

Casti de gaming care vor aduce orice joc la realitate

O pereche de casti de gaming bune trebuie sa aiba un design placut pentru sesiuni mai lungi si sa ofere un sunet bogat, care sa te transpuna cu adevarat in actiunea jocului. Iata care sunt recomandarile noastre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )