Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai bune reduceri eMAG de care sa profiti la inceput de saptamana

Playtech Playtech,
Cele mai bune reduceri eMAG de care sa profiti la inceput de saptamana

EMAG listeaza o multime de produse cu pret mai mic. Dar poate ca unele nu sunt ce-ti trebuie tie. Asa ca am ales cateva care se pot dovedi utile. Cat a revenit iarna in Bucuresti, te. continuă pe Playtech

HOROSCOP. Cele mai bune combinatii erotice, in functie de zodie

Esti in cautarea unui partener si nu stii cu ce zodie te potrivesti cel mai bine? Iata care sunt cele mai bune combinatii erotice, in opinia astrologilor.

Cele mai bune bancuri despre copii. Cum il convinge un pusti pe un preot sa sune la sonerie

Si glumele despre copii starnesc amuzamentul celor din jur. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri, care circula pe internet.

Masini Dacia la Rabla: cele mai bune si mai ieftine masini pentru romani

Programul Rabla pentru anul acesta a fost adoptat oficial in urma cu o saptamana. Acum am aruncat o privire in oferta Dacia. Vestea buna e ca, daca voiai o masina noua, 2020 va fi anul.

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete. Care sunt cele mai afectate regiuni

Incepand cu data de astazi intra in vigoare codul portocaliu si codul galben pentru ninsori abundente si viscole, dar si intensificari ale vantului. Pana in ziua de miercuri, 12 judete vor fi afectate de codul portocaliu. Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica, 22 martie, o .

Cele mai scumpe inele de logodna primite de vedete

Cand vorbim despre vedete, problema banilor nici macar nu se pune, iar starurile arunca in general sume astronomice pe tot soiul de lucruri. Si cand este vorba despre inelul de logodna, bijuteria trebuie sa fie una spectaculoasa despre care sa vorbeasca toata lumea! .

Transportul public din Romania, comparativ cu restul lumii. Orasele cu cele mai ieftine bilete

Traficul si poluarea aerului sunt printre principalele probleme cu care se confrunta cele mai mari orase ale lumii. Autoritatile locale incearca sa ii faca pe oameni sa aleaga transportul in comun, restrictioneaza accesul autoturismelor in centrul oraselor si cresc platile pentru parcare.

Cele mai simple retete de paine de casa. Bicarbonatul de sodiu face minuni daca nu ai drojdie

Drojdia a devenit unul din ingredientele pe cale de disparitie in aceste timpuri. Majoritatea gospodinelor au luat din magazine cata drojdie au putut cuprinde. Iata cum poti sa o inlocuiesti in reteta pentru paine cu bicarbonatul de sodiu! Reteta de paine cu bicarbonat de sodiu in loc de drojdie Drojdie lipseste cu desavarsire din magazinele .

Coronavirus Romania: Cele mai afectate grupe de varsta INFOGRAFIC

Varsta medie a celor 433 de pacienti diagnosticati cu coronavirus in Romania pana duminica este de 41 de ani, arata datele transmise de Grupul de Comunicare Strategica. Cele mai multe imbolnariri, 26%, s-au inregistrat la grupele de varsta 30-39 de ani si 40-49 de ani, iar in randul persoanelor de peste 80 de ani s-a inregistrat un singur caz de infectare.

FOTO Bate vantul la Iulius Mall, unul din cele mai indragite locuri derelaxare dinTimisoara. Oamenii au inteles pericolele coronavirusului

Iulius Mall, unul din cele mai indragite locuri de loisir din oras, era inca vizitat de multi, astazi a avut o imagine dezolanta. Mall-ul a fost pur si simplu gol.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )