Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alerta ANM! Vremea rea a pus stapanire pe Romania. Cand scapam de aerul polar

Playtech Playtech,
Alerta ANM! Vremea rea a pus stapanire pe Romania. Cand scapam de aerul polar

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta o noua prognoza. Din pacate, vestile nu sunt prea bune. Conform temperaturilor, vremea rea a pus stapanire pe Romania. Alerta ANM! Vremea rea a pus stapanire pe Romania Prognoza meteo pentru azi indica vreme rea. Specialisii au anuntat un val de aer polar care a pus stapanire . continuă pe Playtech

Anunt important de la ANM! Iarna grea in Romania. Cand vin ninsorile si gerul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarea perioada. Dupa ce ne-am obisnuit cu temperaturi mult mai ridicate decat media normala pentru aceasta perioada, meteorologii anunta ca valorile termice vor cobori sub zero grade Celsius spre finalul lunii noiembrie. ANM: Nu putem exclude episoadele mai scurte cu fenomene severe Meteorologii anunta ca .

ALERTA METEO. Vremea se raceste brusc. Temperaturi NEGATIVE in toata tara. Unde va NINGE

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri la amiaza, o informare meteo de vreme rea valabila pentru toata tara. Fenomene vizate: ploi insemnate cantitativ, racire, ninsori la.

Alerta ANM! Cod galben de vant puternic in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de vant, valabile in mai multe zone din Banat, Muntenia, Dobrogea si Oltenia. Astfel,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )