Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cum va fi vremea in urmatoarele doua zile. Ce ne asteapta in Joia Patimilor si in Vinerea Mare

Playtech Playtech,
Cum va fi vremea in urmatoarele doua zile. Ce ne asteapta in Joia Patimilor si in Vinerea Mare

Meteorologii au facut prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Astfel, precipitatiile, precum si intensificarile vantului se vor ameliora. Temperaturile se vor situa usor sub cele ale perioadei calendaristice in care ne aflam. Cum va fi vremea in urmatoarele doua zile. Ce ne asteapta in Joia Patimilor si in Vinerea Mare Prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile . continuă pe Playtech

Bisericile din Cluj vor distribui pastile timp de doua zile. Ce strategie au anuntat preotii pentru ca oamenii sa nu fie amendati

Bisericile din Cluj vor distribui Pastile timp de doua zile pentru a se evita cozile si nerespectarea distantarii sociale. Primarul Emil Boc a sustinut ca nu exista cadru legal astazi pentru a se organiza intruniri publice prin care sa se distribuie Pastile si a recomandat preotilor sa se deplaseze la domiciliile credinciosilor. Mitropolia a venit cu o alta solutie pentru ca oamenii sa nu fie amendati.

O tanara din Lehliu Gara, de negasit de doua zile. Politia a dat-o in urmarire

O tanara, in varsta de 26 de ani, din lehliu Gara, cunoscuta cu afectiuni psihice, este de negasit de doua zile. Familia a alertat Politia pentru a da de urma fetei.

Alerta de vreme rea: Vin doua zile cu ploi, ninsori, bruma si vant puternic

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, doua atentionari Cod galben de intensificari ale vantului si ninsori in zona montana, valabile incepand de marti dimineata, in prima faza in peste trei sferturi din tara, iar ulterior in 19 judete.

Programul Carrefour de Paste: magazinele vor fi inchise timp de doua zile

Carrefour a anuntat ce program are de Paste. Dupa ce Lidl a transmis ca le da zile libere angajatilor, nici Carrefour nu se lasa mai prejos. La fel ca Lidl, Carrefour a anuntat ca pe 19 si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )