Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prognoza meteo ANM joi, 5 decembrie. Temperaturile continua sa scada

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM joi, 5 decembrie. Temperaturile continua sa scada

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Temperaturile continua sa scada pe tot teritoiul Romaniei, iar iarna isi intra in drepturi. Care sunt maximele si minimele pentru ziua de joi, 5 decembrie? Prognoza meteo joi, 5 decembrie Dimineata si seara de joi, 5 decembrie vor fi deosebit de rece. Cerul . continuă pe Playtech

Prognoza meteo miercuri, 4 decembrie. ANM anunta vreme rece in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 4 decembrie 2019. Meteorologii anunta ca vremea va fi in continuare rece in intreaga tara, iar temperaturile maxime nu vor depasi 6 grade Celsius. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, mai ales pe creste. Prognoza meteo ANM, miercuri, 4 .

Prognoza meteo, marti, 3 decembrie: ANM anunta vreme rece si cer noros

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru marti, 3 decembrie 2019. Se anunta o vreme rece, cu temperaturi cuprinse intre -1 si 7 grade Celsius si cer noros. in Capitala vor fi conditii de ploi slabe. Prognoza meteo, marti, 3 decembrie Meteorologii anunta ca in noaptea de luni spre marti, cerul va .

Prognoza meteo ingrijoratoare! Ninsorile vor face prapad. Se va produce polei, iar temperaturile vor fi extrem de scazute

Iarna incepe sa se faca simtita! Dupa temperaturi mai calde decat normalul perioadei, romanii simt in sfarsit frigul. Meteorologii au indicat care sunt regiunile care vor fi acoperite de polei si cat de frig va fi. Pprognoza meteo ANM! Iarna loveste Romania Temperaturile incep sa scada din ce in ce mai tare, iar iarna cuprinde .

Prognoza meteo: Iarna loveste Romania. Unde va ninge, ce regiuni vor fi acoperite de polei si cat va fi de frig

Temperaturile continua sa scada, iar vremea de iarna va cuprinde toate regiunile. Meteorologii anunta ploi, lapovita si ninsori consistente in regiunile montane pentru urmatoarele zile.

VREMEA se mentine rece. ANM a actualizat prognoza meteo

Prognoza meteo pentru joi, 5 decembrie 2019. Vremea va fi rece dimineata si noaptea, insa la orele amiezii valorile termice se vor situa in jurul celor normale in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 decembrie. Veste imbucuratoare de la meteorologi

Valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul precedent, dar vremea se va mentine rece mai ales in primele ore ale zilei. Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea in vest, nord-vest, precum.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea in weekend

Prognoza meteo pentru vineri, 6 decembrie 2019. Valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul precedent, dar vremea se va mentine rece mai ales in primele ore ale zilei. Cerul va fi variabil, cu.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 5 decembrie. Vreme deosebit de rece dimineata si noaptea

Vremea va fi rece dimineata si noaptea, insa la orele amiezii valorile termice se vor situa in jurul celor normale in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, dar local in zonele joase de.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 4 decembrie. Vesti infioratoare de la meteorologi

Vremea va fi rece, chiar deosebit de rece dimineata si mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei, dar probabilitatea pentru precipitatii va fi redusa.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 3 decembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Vremea va fi rece, mai ales dimineata si noaptea si cu precadere in jumatatea de nord a tarii. Cerul va avea innorari temporare, in special ziua si pe arii restranse vor mai fi precipitatii slabe,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )