Libnet.ro
UNICEF

22:47

Prognoza meteo ANM pentru sambata, 7 decembrie. ANM anunta vreme mai calda

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM pentru sambata, 7 decembrie. ANM anunta vreme mai calda

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Temperaturile surprind cu cateva grade in plus fata de normalul perioadei, in timp ce in zona de munte iarna si-a intrat bine in drepturi. Care sunt maximele si minimele pentru ziua de azi, 7 decembrie? Prognoza meteo ANM pentru sambata, 7 decembrie Vremea . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM joi, 5 decembrie. Temperaturile continua sa scada

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Temperaturile continua sa scada pe tot teritoiul Romaniei, iar iarna isi intra in drepturi. Care sunt maximele si minimele pentru ziua de joi, 5 decembrie? Prognoza meteo joi, 5 decembrie Dimineata si seara de joi, 5 decembrie vor fi deosebit de rece. Cerul .

Prognoza meteo miercuri, 4 decembrie. ANM anunta vreme rece in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 4 decembrie 2019. Meteorologii anunta ca vremea va fi in continuare rece in intreaga tara, iar temperaturile maxime nu vor depasi 6 grade Celsius. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, mai ales pe creste. Prognoza meteo ANM, miercuri, 4 .

Vremea se va incalzi in aproape toata tara. Prognoza meteo pana luni

Prognoza meteo pentru sambata, 7 decembrie 2019. Valorile termice diurne vor fi usor mai ridicate fata de mediile multianuale, dar in continuare in orele diminetii vremea se va mentine rece. Cerul va.

Prognoza meteo: Cand scapam de aerul polar. Ce ne asteapta in urmatoarele zile si cum va fi vremea de Craciun

Frig cumplit in Romania, in special dimineata si noaptea. Meteorologii anunta temperaturi de pana la minus 12 grade, aduse de unnou val de aer polar. Si in Bucuresti se anunta vreme deosebit de rece. Maximele vor fi de 4. 5 grade, iar minimele de -5. -3 grade. Pentru ultimele trei saptamani din decembrie, meterologii vin cu vesti bune: temperaturile vor fi peste normele climatologice specifice perioadei.

VREMEA se mentine rece. ANM a actualizat prognoza meteo

Prognoza meteo pentru joi, 5 decembrie 2019. Vremea va fi rece dimineata si noaptea, insa la orele amiezii valorile termice se vor situa in jurul celor normale in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani. Cum va fi vremea de Craciun?

ANM a emis prognoza meteo pentru patru saptamani, pentru intervalul 2-30 decembrie. Estimarile meteorologice pentru patru saptamani sunt realizatede catre ECMWF - Centrul European pentru.

Prognoza meteo: Cand scapam de frig. Unde se anunta nopti geroase si precipitatii, ce ne asteapta in weekend

Dupa un val de aer polar, cu temperaturi foarte scazute, lapovita si ninsori, vremea se incalzeste usor. De vineri, maximele vor urca pana la 9 grade, insa frigul patrunzator va persista dimineata, iar noptile vor fi geroase. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in weekend, valorile termice vor fi in crestere.

Prognoza meteo. Schimbare brusca a vremii. Fenomenul bizar care ii incurca si pe meteorologi

Vremea va suferi cateva modificari generale, in urmatoarea perioada, cand ne asteapta si fenomene meteo care ii incurca chiar si specialisti. Cei de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat cum vor arata valorile din termometre, din urmatoarele zile. Vor fi schimbari foarte mari, raportat la aceasta perioada, mai ales ca in unele regiuni .

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea in weekend

Prognoza meteo pentru vineri, 6 decembrie 2019. Valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul precedent, dar vremea se va mentine rece mai ales in primele ore ale zilei. Cerul va fi variabil, cu.

Vremea se va incalzi usor. Prognoza meteo pana marti

Prognoza meteo pentru duminica, 8 decembrie 2019. Vremea va fi in general inchisa in regiunile intracarpatice, unde nebulozitatea va fi in general persistenta si izolat vor fi precipitatii slabe mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )