Libnet.ro
UNICEF

10:15

Prognoza meteo. Cod galben pentru toata tara. Pana cand este valabil

Playtech Playtech,
Prognoza meteo. Cod galben pentru toata tara. Pana cand este valabil

Se strica vremea in Romania! Meteorologii anunta cod galben de ploi si vijelii in toate regiunile tarii. Pana cand va fi valabila atentionarea emisa de ANM, aflati in paragrafele urmatoare. Cod Galben de ploi si vijelii in toata tara in aceasta dimineata, meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de ploi si vijelii si vizeaza . continuă pe Playtech

Grindina si vijelii. Avertizare meteo cod galben pentru 15 judete pana joi

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru 15 judete unde, pana joi, la ora 22. 00, se vor inregistra ploi torentiale, vijelii si grindina. Cantitatile de apa care se vor acumula pot ajunge la 35 de litri pe metru patrat. in Bucuresti, vremea se incalzeste si se apropie de normalul perioadei.

ANM a emis cod galben pentru toata tara! Alerta meteo, valabila pana sambata

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit codul galben de vijelii pentru intreaga tara.

ANM a emis cod galben pentru toata tara! Alerta meteo, valabila pana sambata

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit codul galben de vijelii pentru intreaga tara.

ANM: Romania intra in Cod Galben de ploi torentiale, grindina si vijelii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de Cod Galben pentru toata tara. Romania va trece prin ploi torentiale, grindina si vijelii pana sambata dimineata.

Cod galben de furtuni in 32 de judete, pana joi dimineata

Meteorologii au emis miercuri o noua atentionare Cod galben pentru ploi torentiale si vijelii in 32 de judete, pana joi dimineata. De asemenea, pana vineri seara este in vigoare o informare de vreme rea pentru majoritatea zonelor tarii, fiind prognozate ploi cu descarcari electrice, vijelii si izolat grindina.

Prognoza meteo |Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale a fost prelungit din nou. De data aceasta este valabil in toata tara (FOTO)

Nu vom scapa de ploi nici in perioada urmatoare, ne anunta meteorologii. Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale, care trebuia sa i-a sfarsit joi la ora 10:00, a fost prelungit, potrivit unei.

Prognoza meteo, azi, 10 iunie 2020. Cod galben pentru instabilitate atmosferica in mai multe zone ale tarii

Meteorologii au emios o averizare de cod galben pentru instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila pana astazi la ora 10:00 in mai multe zone ale tarii. Progrnoza meteo pentru ziua de 10 iunie 2020.

Cod galben de furtuni, grindina si vijelii, pana joi. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica, valabila de miercuri de la ora 12. 00, pana joi la ora 10. 00, pentru Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Oltenia, local in Muntenia si Moldova.

Prognoza meteo ANM pentru azi, 11 iunie. Vreme instabila in toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Cum va fi vremea in ziua de joi, 11 iunie? Se anunta instabilitate si fenomene extreme spre seara. Prognoza meteo ANM pentru joi, 11 iunie Meteorlogii anunta ca in cursul zilei de joi va fi in general vreme instabila. Ploile isi fac aparitia .

Prognoza meteo ANM: Cum va fi vremea in urmatoarele 4 saptamani

In urmatoarele patru saptamani, temperaturile medii vor fi in general apropiate de cele normale in toata tara, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )