Libnet.ro
UNICEF

07:30

Prognoza meteo, marti, 3 decembrie: ANM anunta vreme rece si cer noros

Playtech Playtech,
Prognoza meteo, marti, 3 decembrie: ANM anunta vreme rece si cer noros

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru marti, 3 decembrie 2019. Se anunta o vreme rece, cu temperaturi cuprinse intre -1 si 7 grade Celsius si cer noros. in Capitala vor fi conditii de ploi slabe. Prognoza meteo, marti, 3 decembrie Meteorologii anunta ca in noaptea de luni spre marti, cerul va . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea de Mos Nicolae si de cand incep sa creasca temperaturile

Primele zile din aceasta saptamana vor aduce, la nivel national, o vreme rece, mai ales in cursul noptilor cand valorile termice vor fi, in general, negative, insa dupa data de 7 decembrie regimul termic va trece printr-un proces de incalzire, iar precipitatiile isi fac aparitia incepand din 10 decembrie. Asa anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM), care a publicat prognoza valabila pentru perioada 2 - 15 decembrie.

ANM anunta ninsori la munte, depuneri de polei, intensificari ale vantului si vreme rece

Meteorologii au emis, duminica, o informare de ninsori, vreme rece si intensificari ale vantului, valabila de luni dimineata, de la ora 7. 00, pana marti, la ora 10.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 3 decembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Vremea va fi rece, mai ales dimineata si noaptea si cu precadere in jumatatea de nord a tarii. Cerul va avea innorari temporare, in special ziua si pe arii restranse vor mai fi precipitatii slabe,.

Prognoza meteo, sambata, 30 noiembrie: Vremea se schimba brusc

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru sambata, 30 noiembrie. Meteorologii anunta ca temperaturile vor scadea brusc la nivelul intregii tari. La munte vor predomina ninsorile, insa acestea nu vor fi insemnate cantitativ. Vantul va sufla slab si moderat, temporar cu intensificari pe crestele montane. Prognoza meteo, sambata, 30 noiembrie in jumatatea .

Prognoza meteo, vineri, 29 noiembrie. Vremea se incalzeste

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta faptul ca vremea se va incalzi usor in scurta perioada de dinainte de luna decembrie. Vremea se va mentine putin mai calda decat in mod normal pentru perioada anului in care ne aflam. Care sunt maximele si minimele din toate zonele Romaniei? Prognoza meteo pentru vineri, 29 .

Prognoza meteo ingrijoratoare! Ninsorile vor face prapad. Se va produce polei, iar temperaturile vor fi extrem de scazute

Iarna incepe sa se faca simtita! Dupa temperaturi mai calde decat normalul perioadei, romanii simt in sfarsit frigul. Meteorologii au indicat care sunt regiunile care vor fi acoperite de polei si cat de frig va fi. Pprognoza meteo ANM! Iarna loveste Romania Temperaturile incep sa scada din ce in ce mai tare, iar iarna cuprinde .

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Craciun. Cat de frig se face, unde lovesc ninsorile si ce se anunta in weekend

Precipitatii abundente sunt prognozate saptamana viitoare, semn ca iarna isi intra in drepturi, iar in acest weekend se face tot mai frig. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a anuntat cum va fi vremea in decembrie. Se asteapta temperaturi mai ridicate decat normalul acestei perioade si precipitatii excedentare la inceput de decembrie. Si de Craciun sunt prognozate ploi, iar in zonele inalte, ninsori.

Prognoza meteo: Cand loveste iarna in Romania. Unde se schimba vremea radical si in ce zone sunt anuntate ninsori

Un val de aer rece loveste Romania in weekend. Vremea se va raci mai intai in jumatatea de nord, apoi si in restul teritoriului. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), temperaturile vor fi apropiate de pragul inghetului in Maramures, Transilvania, nordul Moldovei si in zonele montane.

ALERTA METEO Ninsori, polei, vant puternic si vreme tot mai rece, de luni dimineata pana marti

Meteorologii au emis, duminica, o informare de ninsori, vreme rece si intensificari ale vantului, valabila de luni dimineata, de la ora 7. 00, pana marti, la ora 10.

Prognoza meteo pentru ziua de 1 decembrie: Vremea se raceste semnificativ, in Bucuresti ar putea veni lapovita

Temperaturile scad si devin normale pentru aceasta perioada din an in majoritatea regiunilor. in Bucuresti, ziua de 1 Decembrie va aduce o racire semnificativa, iar maximele nu vor mai depasi 5 grade Celsius, fiind posibila lapovita. in restul tarii, temperaturile vor varia intre 1 si 8 grade, transmite Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3143 seconds )