Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo miercuri, 1 iulie. Cum va fi vremea in toata tara

Playtech Playtech,
Prognoza meteo miercuri, 1 iulie. Cum va fi vremea in toata tara

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut prognoza pentru ziua de miercuri, 1 iulie. Potrivit prognozei, ziua va fi una calduroasa in cea mai mare parte a tarii, astfel incat meteorologii au emis o informare meteo de canicula. Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 1 iulie. Cum va fi vremea in toata Romania Meteorologii . continuă pe Playtech

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 29-5 iulie 2020

In saptamana 29 iunie - 5 iulie, potrvit prognozei meteo transmisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, temperatura aerului va avea valori in general apropiate de cele normale pentru.

Prognoza meteo iulie 2020. Cum va fi vremea in urmatoarele 30 de zile: scapam de ploi si inundatii, vine canicula

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna iulie 2020. Potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie, inceputul lunii lui cuptor va aduce temperaturi caniculare in mai multe zone din tara, cu.

Prognoza meteo weekend 3-5 iulie. Ce temperaturi vor fi pe litoral

Vremea la extreme revine, iar instabilitatea persista. Temperaturile ridicate raman, dar isi fac loc aversele, care vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si, izolat, vijelii si grindina. Prognoza meteo weekend 3-5 iulie in vestul, centrul si nordul teritoriului, dar si in zonele de deal si de munte, vremea .

Prognoza meteo, azi, 30 iunie 2020. Meteorologii anunta canicula si instabilitate atmosferica

Vara si-a intrat in drepturi in Romania. Potrivit meteorologilor de la ANM, prognoza meteo pentru azi, 30 iunie 2020 anunta vreme caniculara in toata tara. Temperaturile maxime vor ajunge pana la 36 de.

Prognoza meteo: Romania, lovita de canicula. Unde se anunta caldura sufocanta, ce zone sunt maturate de ploi

Vremea va deveni deosebit de calda in urmatoarele zile, in regiunile sudice, unde se anunta maxime de 34 de grade, disconfortul termic va fi accentuat. Furtunile si ploile torentiale nu vor disparea din peisaj nici saptamana viitoare. Si luna iulie vine cu valori termice usor mai ridicate decat cele specifice acestei perioade la nivelul intregii tari.

Prognoza meteo, azi, 28 iunie 2020. Vremea va deveni calduroasa

Duminica, 28 iunie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va deveni calduroasa in majoritatea regiunilor tarii, iar temperaturile maxime se vor incadra, in general,.

Prognoza meteo, azi, 29 iunie 2020. Vreme caniculara in unele regiuni

Luni, 29 iunie 2020, potrivit meteorologilor de la Administratia Nationala de Meteorologie, vremea va fi caniculara in sudul Olteniei si in Muntenia, iar temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre.

Prognoza meteo: Se anunta vreme de cosmar. Cat de cald se face si in ce regiuni lovesc ploi si furtuni puternice

Vreme deosebit de calda, in special in sudul tarii, dar si episoade de fenomene extreme anunta meteorologii in urmatoarele doua saptamani. Conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM), pana pe 12 iulie, in majoritatea regiunilor, temperaturile medii se vor situa in jurul valorii de 30 de grade. in a doua saptamana, maximele scad usor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )