Libnet.ro
UNICEF

08:30

Prognoza meteo pentru duminica, 8 decembrie. Schimbare brusca a vremii. Ce se intampla cu temperaturile

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru duminica, 8 decembrie. Schimbare brusca a vremii. Ce se intampla cu temperaturile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), au emis o noua prognoza meteo pentru azi, 8 decembrie. Potrivit acestora valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei. Cum va fi vremea in Capitala? Prognoza meteo pentru duminica, 8 decembrie Meteorologii anunta ca astazi vom avea parte de vreme frumoasa, in cea mai mare . continuă pe Playtech

VREMEA. Prognoza meteo pentru 7 decembrie. Vremea se schimba din nou

Cerul va prezenta innorari si va ploua pe arii relativ restranse ziua mai ales in sud si sud-vest, iar noaptea cu precadere in vest si nord-vest. in partea a doua a intervalului se.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 decembrie. Veste imbucuratoare de la meteorologi

Valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul precedent, dar vremea se va mentine rece mai ales in primele ore ale zilei. Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea in vest, nord-vest, precum.

Vremea se va incalzi usor. Prognoza meteo pana marti

Prognoza meteo pentru duminica, 8 decembrie 2019. Vremea va fi in general inchisa in regiunile intracarpatice, unde nebulozitatea va fi in general persistenta si izolat vor fi precipitatii slabe mai.

VREMEA. Prognoza meteo pentru toata luna decembrie. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion

VREMEALuna decembrie se caracterizeaza printr-o gama variata de fenomene meteorologice, respectiv ninsoare, viscol si ceata persistenta, iar valorile termice vor marca o scadere, in medie, cu 4 - 6 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 5-31 decembrie. Meteorologii au facut anuntul trist

Luna decembrie se caracterizeaza printr-o gama variata de fenomene meteorologice, respectiv ninsoare, viscol si ceata persistenta, iar valorile termice vor marca o scadere, in medie, cu 4 - 6 grade.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea in weekend

Prognoza meteo pentru vineri, 6 decembrie 2019. Valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul precedent, dar vremea se va mentine rece mai ales in primele ore ale zilei. Cerul va fi variabil, cu.

Vremea in perioada urmatoare. Prognoza meteo pentru Craciun si Revelion

Luna decembrie se caracterizeaza printr-o gama variata de fenomene meteorologice, respectiv ninsoare, viscol si ceata persistenta, iar valorile termice vor marca o scadere, in medie, cu 4 - 6 grade Celsius.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 5-31 deembrie. Meteorologii au facut anuntul trist

Luna decembrie se caracterizeaza printr-o gama variata de fenomene meteorologice, respectiv ninsoare, viscol si ceata persistenta, iar valorile termice vor marca o scadere, in medie, cu 4 - 6 grade.

Prognoza meteo ANM joi, 5 decembrie. Temperaturile continua sa scada

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Temperaturile continua sa scada pe tot teritoiul Romaniei, iar iarna isi intra in drepturi. Care sunt maximele si minimele pentru ziua de joi, 5 decembrie? Prognoza meteo joi, 5 decembrie Dimineata si seara de joi, 5 decembrie vor fi deosebit de rece. Cerul .

ANM anunta vreme inchisa. Cum arata prognoza meteo pentru zilele urmatoare

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )