Libnet.ro
UNICEF

00:06

Prognoza meteo pentru miercuri, 8 ianuarie. Ger, ceata si chiciura. Informatii despre starea vremii de la ANM

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru miercuri, 8 ianuarie. Ger, ceata si chiciura. Informatii despre starea vremii de la ANM

Specialistii de la ANM au transmis informatii despre starea vremii. Meteorologii au anuntat ca miercuri, 8 ianuarie, gerul va starui, iar pe spatii mici se va semnala ceata asociata cu depunerea de chiciura, care izolat va persista si pe timpul zilei. Prognoza meteo pentru miercuri, 8 ianuarie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru marti, 7 ianuarie. Iarna isi intra in drepturi. Ultimele informatii de la ANM

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de marti, 7 ianuarie 2020. Vremea va fi rece, in concordanta cu perioada in care ne aflam. Ger dimineata si noaptea in unele zone. Prognoza meteo pentru marti, 7 ianuarie Specialistii de la Administratia Nationala de Metoerologie ANM) au anuntat ca vremea va fi rece, geroasa .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 8 ianuarie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Vremea va fi in continuare rece, mai ales dimineata si noaptea cand local va fi ger.

Prognoza meteo pentru duminica, 5 ianuarie. Ce anunta meteorologii ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de duminica, 5 ianuarie. Care sunt maximele pentru Bucuresti si cum va fi vremea in toata tara? Prognoza meteo pentru duminica, 5 ianuarie Meteorologii au sustinut ca weekend-ul acesta vom avea parte de vreme calda, iar ca duminica mercurul va scadea .

Prognoza meteo pentru luni, 6 ianuarie. Cod galben si fenomene extreme anuntate de meteorologi la inceput de saptamana

Meteorologii au anuntat ca in aceasta luni, pe 6 ianuarie, avertizarea generala de vreme severa se va mentine pentru intregul teritoriu al tarii. Urmeaza sa fie resimtit un val de frig si la debutul noii saptamani, cand crestinii sarbatoresc Boboteaza, dar si pe parcursul urmatoarelor zile. Totodata, specialistii de la ANM au emis prognoza pentru .

VREMEA de Sfantul Ion. Prognoza meteo pentru marti, 7 ianuarie

VREMEA va fi rece pentru aceastadata.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 ianuarie. Vesti teribile de la meteorologi

Vremea va continua sa se raceasca, devenind geroasa noaptea, local in centrul, nordul si nord-estul tarii si izolat in rest.

Vremea. Prognoza meteo pentru ianuarie. Surprize mari anuntate de meteorologi

Ianuarie este luna de iarna caracterizata, in general, de cele mai scazute valori minime ale temperaturii, ca urmare a persistentei maselor de aer continental polar ce acopera in aceasta perioada jumatatea estica a Europei, in timp ce regimul precipitatiilor este redus chiar daca nebulozitatea este accentuata si zile in sir cerul se mentine acoperit, se arata in caracterizarea climatica a acestei luni, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

VREMEA. Prognoza meteo 7-11 ianuarie. Temperaturi ridicate in toata tara

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile in aproape toate regiunile, temperaturile maxime urcand pana la 8 grade Celsius, in timp ce probabilitatea pentru precipitatii va fi extrem de redusa pe tot parcursul intervalului, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani publicata de Administratia Nationala de Meteorologie.

VREMEA. Prognoza meteo 7-11 ianuarie. Cand se incalzeste vremea

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile in aproape toate regiunile, temperaturile maxime urcand pana la 8 grade Celsius, in timp ce probabilitatea pentru precipitatii va fi extrem de redusa pe tot parcursul intervalului, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani publicata de Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo: Vreme anormala dupa valul de ger. Ce se anunta in weekend, unde sunt asteptate fenomene ciudate

Episodul de iarna severa, cu ninsori viscolite si frig patrunzator, se incheie la mijlocul saptamanii si lasa loc unor temperaturi neobisnuite pentru luna ianuarie. Conform meteorologilor, vineri, 10 ianuarie, sunt asteptate maxime de 14 grade in sud-estul tarii, valori anormale pentru aceasta perioada cand nu ar trebui sa fie mai mult de 4 grade in timpul zilei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )