Libnet.ro
UNICEF

12:00

Singura veste buna pentru Dacia. Care sunt soferii care inca se mai bat ca sa o aiba in garaj

Playtech Playtech,
Singura veste buna pentru Dacia. Care sunt soferii care inca se mai bat ca sa o aiba in garaj

Recent, Dacia a anuntat ca trebuie sa trimita angajati din nou in somaj tehnic. Problemele nu s-au terminat, iar prognoza nu e fericita. Totusi, exista si vesti bune. Unde a reusit Dacia. continuă pe Playtech

Veste buna pentru romanii care calatoresc in tara: Tarom a facut acum anuntul

Daca obisnuiesti sa te deplasezi intre orasele mari din Romania, Tarom vine cu o veste buna. A sporit zborurile in Bucuresti si Cluj, respectiv Bucuresti si Timisoara. Deja de cateva.

DOCUMENT Situatia absurda in care sunt pusi romanii din Basarabia sau Valea Timocului: Primesc burse pentru a face facultatea de Medicina in Romania, dar pot profesa doar in afara tarii

Statul roman ofera burse de studiu si locuri in facultatile de Medicina si Farmacie din tara romanilor din Voivodina sau Valea Timocului, din nordul Bucovinei si din Basarabia. Ei urmeaza aceleasi cursuri, sustin aceleasi examene si aceeasi licenta precum studentii care sunt cetateni romani, dar ulterior nu li se permite inscrierea in corpurile profesionale - Colegiul Medicilor si Colegiul Farmacistilor - si nu pot profesa in Romania. Senatorul USR Adrian Wiener a initiat o modificare legislativa care ar fi corectat situatia ciudata in care se afla acesti absolventi ai facultatilor de Medicina si Farmacie, insa proiectul a primit aviz negativ din partea Guvernului si a fost respins ieri de Parlament.

Veste buna pentru romanii care isi fac vacantele in Grecia sau Bulgaria. Nu vor mai intra in izolare la intoarcere, din 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca se lucreaza la un pachet de masuri prin care romanii care se intorc din Bulgaria sau Grecia sa nu mai fie nevoiti sa stea in izolare 14 zile, la intoarcerea din aceste tari, din 15 iunie.

FETIVALURI ANULATE Veste proasta pentru amatorii de muzica si afaceristi

Mai multe festivaluri celebre in toata lumea, care se desfasurau in tara noastra, au fost anulate. Vestea ii loveste din plin pe amatorii de muzica, dar si pe municipalitatile din Cluj si Constanta si pe afaceristii din zona.

Veste excelenta pentru fanii Barcelnei. Lionel Messi ramane pe Camp Nou

Lionel Messi va ramane la FC Barcelona cel putin pana in vara viitoare, dupa ce clauza care ii permi.

Arafat: Luna iulie ar trebui sa fie o luna buna pentru a ne face planuri de vacanta

Raed Arafat, seful Departamentului Pentru Situatii de Urgenta, a declarat joi seara, la Digi 24, ca luna iulie ar trebui sa fie o luna ok pentru a ne programa vacantele, daca situatia epidemiologica este sub control. Arafat spune insca ca nu este cazul sa se renunte la purtarea mastii de protectie in interior. Nelu Tataru anunta ca purtarea mastilor nu va mai fi obligatorie cand nu vom mai avea cazuri noi si focare de coronavirus .

Amenzi de 1.000 de lei pentru cei care stau la bloc si fac asta. Cat de grava e situatia, de fapt?

Inca sunt lucruri de indreptat cand vine vorba de viata la bloc. Si sunt cateva demersuri ale primarilor din Romania care ar putea accelera aceasta transformare si sa putem spune ca.

Bacalaureat special in iulie pentru elevii care nu pot participa, din motive medicale, la prima sesiune. Orban: Mi-am dat acordul, mi se pare corect

Liceenii care in ziua bacalaureatului au febra, sunt la izolare sau in carantina pot da examenul intr-o sesiune speciala care, potrivit ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, ar putea avea loc la inceputul lui iulie, mai exact incepand cu data de 6. Premierul Ludovic Orban a declarat ca si-a dat acordul pentru acest lucru.

CORONAVIRUS |Ministrul Economei anunta noi masuri de relaxare de la 15 iunie: Mall-urile ar urma sa se redeschida si s-ar putea renunta la izolare pentru persoanele care se intorc din strainatate

Incepand din 15 iunie, romanii s-ar putea bucura de noi masuri de relaxare. Anuntul a fost facut de ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a precizat ca autoritasile ar putea decide renuntarea la cele 14.

CORONAVIRUS |Ministrul Economei anunta noi masuri de relaxare din 15 iunie: Mall-urile ar urma sa se redeschida S-ar putea renunta la izolare pentru persoanele care se intorc din strainatate, inclusiv din Grecia si Bulgaria (VIDEO)

Incepand din 15 iunie, romanii s-ar putea bucura de noi masuri de relaxare. Anuntul a fost facut de ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a precizat ca autoritasile ar putea decide renuntarea la cele 14.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )