Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vine iarna in Romania. Vom avea temperaturi de pana la -19 grade Celsius. Cand loveste gerul

Playtech Playtech,
Vine iarna in Romania. Vom avea temperaturi de pana la -19 grade Celsius. Cand loveste gerul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea va fi in continuare rece, iar cele mai scazute temperaturi se vor inregistra in depresiunile intramontate. Aici, mercurul va scadea in termometrte pana la -19 grade Celsius. Prognoza meteo ANM Meteorologii informeaza ca sambata in regiunile sudice si estice, local vor persista . continuă pe Playtech

ADIO! NU MAI VINE IARNA in acest AN! ANM a facut ANUNTUL care iI SOCHEAZA pe ROMANI

Mai vine iarna grea sau nu mai vine?! Iata anuntul facut de meteorologi. De obicei, luna ianuarie este caracterizata de cele mai scazute valori minime ale temperaturii ca urmare a persistentei maselor de aer.

Previziunea lansata de Adrian Ursu: Nu vom avea anticipate, dar vom avea rafuieli

Adrian Ursu este de parere ca nu vom avea alegeri anticipate, ci niste rafuieli.

PRESEDINTELE AAR: Aeroporturile din Romania vor avea nevoie de investitii

Aeroporturile din Romania vor avea nevoie, in urmatorii 15 ani, de investitii in marirea terminalelor si a pistelor, in contextul in care se prognozeaza o crestere de 200% a traficului de pasageri, iar dat fiind ca, din urmatorul ciclu financiar european nu vor mai exista fonduri nerambursabile pentru investitii in infrastructura aeroportuara, rolul principal pentru finantarea acestora il vor avea autoritatile publice locale, a declarat presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR) David Ciceo.

Lia Olguta Vasilescu: Avem cei mai multi primari din Romania, este clar ca nu vom avea niciun fel de emotii

Deputatul PSD Olguta Vasilescu spune ca PSD nu are emotii in situatia in care alegerile parlamentare vor avea loc in acelasi timp cu cele locale, ea aratandu-se convinsa ca PSD va castiga alegerile locale si parlamentare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )