Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cate credite a aprobat Raiffeisen Bank in cadrul IMM Invest: suma se ridica la 500 de milioane de lei

Playtech Playtech,
Cate credite a aprobat Raiffeisen Bank in cadrul IMM Invest: suma se ridica la 500 de milioane de lei

Raiffeisen Bank e una dintre bancile care au acordat credite prin programul IMM Invest, imprumuturi care-s garantate de statul roman. Iar numarul acestora n-a fost deloc mic. Programul IMM Invest. continuă pe Playtech

Jianu: 60.000 de firme nu au primit niciun ban prin IMM Invest. Bancile fac triajul

Florin Jianu, presedintele CNIPMMR, a afirmat marti ca mai mult de 60. 000 de firme nu au primit niciun ajutor prin programul IMM Invest, pentru ca bancile fac triajul, Guvernul neimpunandu-le sa accepte aceste IMM-uri la finantare.

Florin Citu: Cred ca miercuri depasim 10.000 de firme in IMM Invest Ludovic Orban: Putem ajunge cu finantarea la 20 de miliarde (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, la debutul sedintei de Guvern, ca numarul firmelor creditate prin programul IMM Invest va ajunge in cursul acestei zile la 10. Sunt 10 miliarde de lei.

Guvernul ar putea majora plafonul IMM Invest la 20 de miliarde de lei sau chiar si mai sus

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Guvernul ar putea majora plafonul de finantare al programului IMM Invest la 20 de miliarde de lei sau chiar si mai sus.

CAZUL RAIFFEISEN LEAKS Raiffeisen Bank se asteapta la un impact negativ de peste 10 milioane euro, dupa ce a pierdut procesul cu ANPC

Raiffeisen Bank se asteapta ca impactul pe care il va avea pierderea procesului cu ANPC in cazul Raiffeisen Leaks va fi de minus 10 milioane de euro, conform unui comunicat postat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DUPA CE A PIERDUT UN PROCES CU ANPC Raiffeisen Bank se asteapta la un impact negativ de peste 10 milioane euro

Raiffeisen Bank se asteapta ca impactul pe care il va avea pierderea procesului cu ANPC in cazul care face referire la includerea comisionului de administrare in marja de dobanda va fi de minus 10 milioane de euro, conform unui comunicat postat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Raiffeisen Bank a lansat serviciul cash-back in benzinariile Rompetrol

Raiffeisen Bank in parteneriat cu Rompetrol Downstream au lansat serviciul cash-back in statiile Rompetrol, prin POS-urile bancii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )